Kuljetusyritys teki ensimmäisen lennokkitoimituksensa

Lisäys olemassa olevaan postijärjestelmään.

 

Ilmoitus

Lennokki nimeltä Postman Padraig on tehnyt ensimmäisen ”oikean” lennokkitoimituksen Irlannissa. Toimitusaika oli 11 minuuttia ja lennokki siirtyi 5,5 kilometrin matkan. Kuljetettavana oli pienempi paketti ja kohteena oli Clare Island saaren majakalla ollut asiakas.

 

Ei korvaa olemassa olevia palveluita

 

Kuljetusyritys An Post suoritti lennokkitehtävän ja yrityksen mukaan se oli maan ensimmäinen lennokilla tehty autonominen pakettitoimitus mantereen ja saaren välillä. Kyseessä oli testi, mutta An Postin mukaan lennokit nähdään tulevaisuudessa täydennyksenä nykyiselle postiverkostolle. Erityisesti alueille, joihin on hankala päästä.

- Vielä ollaan varhaisessa vaiheessa. Mutta olemme tietoisia siitä, että lennokit tulevat olemaan osa toimintaa. Meillä on tulevaisuudessa käyttöä niille eristetyillä alueilla tai ehkä hätätapauksissa, ja ne tulevat täydentämään olemassa olevia palveluita, ei korvaamaan niitä, kertoo An Postin lehdistövastaava Angus Laverty radiohaastattelussa.

 

Ensimmäinen lennokkikuljetus oli osa meneillään olevaa lennokkitekniikan arviointia.

 

Ilmoitus

- Haluamme selvittää kuinka lennokit voivat toimia ja täydentää nykyistä postikuljetusjärjestelmää. Arvioimme sitä tulevina kuukausina ja päätämme sitten miten jatkossa toimimme.