”Kotiinkuljetukset pääkaupunkiseudun alueella”

Axla Logistics ja kotiinkuljetuksia tarjoava Budbee yhteistyöhön Suomessa.

Verkkokauppiaat, jotka ovat ulkoistaneet varastonsa Axla Logisticsin Vantaan toimipisteeseen voivat nyt tarjota asiakkailleen sujuvat kotiintoimitukset pääkaupunkiseudun alueella, kun verkkokauppalogistiikan asiantuntija Axla Logistics ja kotiinkuljetuksia tarjoava Budbee lähtivät yhteistyöhön. Budbeen suunnitelmissa on lisäksi laajentaa kuljetuspalvelua lähiaikoina Turkuun, Tampereelle ja Ouluun.

Budbee tekee kotiinkuljetukset iltaisin klo 17-22 välillä ja tarkempi toimitusaikataulu ilmoitetaan asiakkaalle päivää aikaisemmin.

Ilmoitus

Näemme kuinka verkkokauppiaat ja etenkin verkko-ostajat vaativat monipuolisempia ja nopeampia toimitusvaihtoehtoja tilauksilleen. Siksi on erityisen hienoa nyt aloittaa yhteistyö Budbeen kanssa. Meitä yhdistää halu parantaa verkko-ostajien asiakaskokemusta sekä kehittää verkkokauppalogistiikan palvelutasoa, Axlan myynti- ja markkinointipäällikkö Matias Toukonen sanoo.

Kotiinkuljetukset ovat lisääntyneet koronan levitessä.

Asiakas voi itse vaikuttaa tilauksensa toimitukseen ja räätälöidä toimituksen itselleen sopivaksi. Pidämme asiakkaan ajan tasalla saapumisajasta minuutin tarkkuudella. Suosittelemme näinä aikoina kaikkia kuluttajia käyttämään Budbeen mahdollistamaa kotiinkuljetusta oven ulkopuolelle. Kuljettaja jättää tällöin toimituksen kotioven ulkopuolelle ja valokuvaa toimituksen, jonka jälkeen ilmoitamme kuluttajalle, että tilaus on toimitettu, Budbeen Business Development Manager Linda Nyberg kertoo.

Axla Logistics tarjoaa ulkoistettuja logistiikkapalveluita verkkokauppiaille ja Vantaan lisäksi heillä on varasto Ahvenanmaalla.

Budbee on pohjoismainen kotiinkuljetusyhtiö, joka tarjoaa kuljetuspalveluita Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa ja Hollannissa.

Kumppanit kertoivat tuoreesta yhteistyöstään eilen tiistaina.