Klarna lähtee valloittamaan isoa Euroopan maata

Yhteistyö alkaa H&M:n kanssa – lisää toimijoita liittyy joukkoon lähiaikoina.

Maksujätti Klarna starttaa uusilla, isoilla markkinoilla Euroopassa ja avaa palvelunsa Puolassa. Ensimmäisenä maksupalvelun ottaa käyttöönsä muotigigantti H&M. Klarna ilmoittaa, että lisää toimijoita on tulossa lyhyen ajan sisällä.

H&M:llä ostamisen on oltava miellyttävää, ajankohtaista ja inspiroivaa ja olemme iloisia voidessamme tarjota puolalaisille muodista kiinnostuneille miellyttävän tavan maksaa löytönsä, Mehmet Arisoy, Country Manager, H&M Puola, sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Klarna lisää läsnäoloaan maassa perustamalla toimiston Varsovaan. Euroopan maista Klarnalla on jo toimipisteet Saksassa, Isossa-Britanniassa, Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa, Italiassa ja Pohjoismaissa.

Yhtiön toimitusjohtajalle, Sebastain Siemiatkowskille, lanseeraus on erityinen.

Lanseeraus on erityinen, koska minulla on puolalaiset juuret ja olen iloinen nähdessäni, että verkkokauppasektorista on tullut vetovoimainen paikalliselle taloudelle. Klarna on täällä vahvistaakseen tätä momemtumia. Aloitamme meidän pitkäaikaisen kumppanimme H&M:n kanssa, mutta kunnianhimonamme on olla kasvupartneri kaikille puolalaisille kauppiaille, suurille kuin pienille, ja tehdä yhdessä töitä lojaalin ja tyytyväinen asiakasyhteisön rakentamiseksi heidän tuotemerkkinsä ympärillä, hän sanoo yhdessä kommentissa.