Klarna ja Stripe strategiseen yhteistyöhön

Stripen käyttäjät 20 maassa voivat nyt lisätä tulojaan tarjoamalla myös Klarnaa maksuvaihtoehtona.

Maksujätti Klarna kertoi aiemmin viikolla investoivansa B2B-maksuyhtiö Billieen ja heti samaan hengen vetoon aloittavansa strategisen kumppanuuden Stripen kanssa. Yhteistyö mahdollistaa Klarnan joustavat maksuvaihtoehdot Stripen miljoonille asiakkaille.

Viimeisimmän vuoden aikana Klarna ja Stripe ovat uudelleenmääritelleet verkkokauppakokemuksen miljoonille asiakkaille ja kansainvälisille kauppiaille. Yhdessä Stripen kanssa tulemme olemaan todellinen kasvupartneri kaiken kokoisille yrityksille, jotta he voivat kasvattaa liiketoimintaansa meidän yhteisten palvelujemme kautta. Tarjoamalla mukavuutta, joustavuutta ja kontrollia yhä useammille asiakkaille luomme win-win-tilanteen niin kauppiaille kuin kuluttajille, Klarnan teknologiapäällikkö Koen Köppen sanoo.

Ilmoitus

Yhteistyön myötä 90 prosenttia Klarnan kautta tapahtuvista korttimaksuista USA:ssa ja Kanadassa siirtyy Stripelle.

Olemme iloisia yhteistyöstä Klarnan kanssa, jotta ne miljoonat kauppiaat, jotka käyttävät Stripeä voivat tarjota enemmän joustavuutta asiakkailleen. Klarnan maksuvaihdot ovat tärkeä työkalu kauppiaille verkossa asiakkaiden houkuttelemiseksi sekä konvertoinnin ja tilausten arvon kasvattamiseksi, mikä johtaa myös lisääntyneisiin tuloihin, Stripen Pohjoismaiden päällikkö Erik Olofsson sanoo.

Stripe on teknologiayhtiö, joka rakentaa taloudellista infrastruktuuria internettiin. Stripellä on toimintaa yli 100 eri maassa.

”Klarna on Stripe” on kauppiaiden saatavilla Itävallassa, Belgiassa, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Kreikassa, Irlannissa, Italiassa, Latviassa, Liettuassa, Alankomaissa, Norjassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa sekä USA:ssa.

Partnerit kertovat asiasta tiedotteessa.