Kasvu Open valitsi potentiaalisimmat yritykset

Tiimi, kasvukyky ja näytöt – tässä tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan.

Verkkokaupan Kasvupolku valitsi oululaisen Gugguu Oy:n ja pyhäntäläisen Feelia Oy:n potentiaalisimmiksi kasvuyrityksiksi Kasvu Openin Kasvupolulla.

Gugguu suunnittelee ja valmistaa lastenvaatteita, jotka myydään pääasiallisesti verkossa kotimaassa ja kansainvälisesti.

Ilmoitus

Tuomariston mukaan yritys ansaitsee jatkopaikan Kasvu Openin TOP 60 -finalistijoukossa, koska yritys on pystynyt suoriutumaan erinomaisesti ja vakuuttavasti kaikkien neljän arviointikriteerin osalta: markkinapotentiaali, näytöt, kasvukyky ja tiimi. Erityisesti Gugguun markkinointi, brändi ja tarina tarjoavat loistavan pohjan tulevalle kasvulle.

Feelia taas on valmisruokavalmistaja, joka tarjoaa verkkokauppansa kautta oman tehtaan esivalmistettuja kotiruokia perille asti toimitettuna.

Tuomaristo arvosti erityisesti yrityksen erinomaista tuotetta, jolla on suuri kasvupotentiaali Suomessa. Lukujen valossa viimeisen kolmen vuoden kasvu ja tulos ovat suuria saavutuksia. Vallitseva tilanne on ruoan kuluttajaverkkokaupan kasvamiselle iso mahdollisuus.

Potentiaalisimmat yrityksen menevät automaattisesti Kasvu Open 2020 Top 60-finalistijoukkoon ja finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo, Kasvu Open kirjoittaa tiedotteessa.