JYSK uskoo kivijalkaan

Avaa Turun Länsikeskukseen uuden myymälän.

Ilmoitus

JYSK vahvistaa entisestään myymäläverkostoaan Turussa. Torstaina 31.1. 2019 avattava Länsikeskuksen myymälä on ketjun neljäs myymälä Turun alueella Raision, Ravattulan ja Kaarinan myymälöiden lisäksi. 

JYSK on Suomessa investoinut voimakkaasti myymäläverkostonsa ilmeen päivittämiseen viimeisten vuosien aikana. Uudistamalla myymäläilmeensä JYSK haluaa tarjota asiakkailleen vastaavanlaista inspiraatiota myymälöissään kuin se tarjoaa tällä hetkellä kampanjalehdissään ja sosiaalisen median kanavissaan.

Ilmoitus

Uusi konsepti

Länsikeskuksen uusi myymälä edustaa ketjun uutta konseptia, joka tarjoaa enemmän tilaa esillepanoihin myymälässä, esimerkiksi huonekaluosastolla. Vaaleat puulattiat, värikkäät seinät, optimoidut myymäläkalusteet ja lisää valaistusta.

Kodin sisustustuotteiden lisäksi erityishuomion saa nukkumisen tuotealueet: asiakkailla on mahdollista kokeilla eri sänky- ja patjavaihtoehtoja uudenlaisessa patjastudiossa.

- Perinteikäs Länsikeskuksen alue on hyvien kulkuyhteyksien ja tilavien parkkialueiden ansiosta helppo asioida. Myymälän yleisilme on valoisa ja vaalea, joten tuotteet tulevat todella kauniisti ja inspiroivasti esille. Kodin sisustustuotteiden lisäksi huonekalut ja nukkumisen tuotealueet on saatu selkeästi esille. Maaliskuun alussa saapuukin sitten kevään uudet puutarhakalusteet, kertoo aluepäällikkö Jenni Salminen lehdistötiedoteessa.

Myymäläpäällikkö Kimmo Roine on ylpeä uudesta myymälästä ja tiimistään. 

- Odotamme innolla uuden myymälän avajaisia. Myymäläprojekti on ohi ja pääsemme kokeneen henkilökuntamme kanssa vihdoin palvelemaan asiakkaitamme. Avajaisia vietetään huipputarjouksien kera koko viikko, joten toivotankin kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan upeaan myymälään, toteea lehdistötiedotteessa myymäläpäällikkö Kimmo Roine.