JYSK Suomi teki ennätystuloksen

JYSK Suomi kertoi eilen, että päättyneen tilikauden osalta tulos oli yhtiön kaikkien aikojen paras.

JYSK kertoo, että tilikauden 2019/2020 Suomen liikevaihto oli 170 M€ ja liikevoitto 19 M€. Liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta 13% ja liikevoittoa kertyi 11% liikevaihdosta. Liikevoitto parani edellisestä vuodesta ennätykselliset 43%.

Ennätystuloksen taustalla on useita syitä. Kotona vietetyn ajan lisääntyminen ja kotiin panostaminen sekä lisääntynyt kiinnostus JYSKin valikoimaa kohtaan on vaikuttanut myönteisesti JYSKin tuotteiden kysyntään niin myymälöissä kuin verkossakin. Lisäksi olemme jatkaneet panostusta asiakaskohtaamisiin tavoitteena Suomen paras asiakaspalvelu, maajohtaja Tuomas Piirtola kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Haluaisin myös kiittää henkilöstöämme erinomaisesta työstä kasvaneiden asiakasmäärien palvelussa. Henkilöstöllemme maksettiin viime tilikautena ennätysbonukset ja meille on tärkeää, että kaikki pääsevät osallisiksi menestyksestä.

Jysk kertoo edelleen, että taloudellinen vakaus mahdollistaa investoinnit ketjun kehittämiseen. Elokuussa päättyneen tilikauden 2019/2020 aikana he laajensivat myymäläverkostoa kolmella uudella myymälällä ja 11 myymälää uudistui.

Koronakriisistä huolimatta avasimme myymälöitä uusille paikkakunnille, kuten esimerkiksi Kalajoelle ja Ylöjärvelle ja kasvatimme henkilöstömäärää +10% edellisvuoteen verrattuna. Tavoitteenamme Suomessa on saavuttaa 100 myymälän verkosto, maajohtaja Tuomas Piirtola sanoo.

Koko konsernitason kokonaisliikevaihto oli 4,1 miljardia euroa ja liikevoitto 489 M€. Yhtiöllä on kaikkiaan lähes 3000 myymälää 51 eri maassa.