Jollyroom kasvaa – vuokraa 19 500 neliötä Göteborgissa

Mahdollistaa entistä nopeamman tuotteiden toimituksen.

Ilmoitus

Lastentarvikkeiden verkkokauppa Jollyroom on allekirjoittanut uuden vuokrasopimuksen Prologis-kiinteistöyhtiön kanssa. Uudet, yhteensä 19 500 neliön suuruiset toimitilat sijaitsevat Göteborgin satamassa, lähellä Jollyroomin aikaisempia rakennuksia.

Pohjoismaiden nopeimmin kasvava lastentarvikkeiden verkkokauppa Jollyroom on jatkanut laajenemistaan, ja yrityksen on ollut välttämätöntä hankkia uusia varastotiloja. Yritys on vastikään allekirjoittanut uuden vuokrasopimuksen kahdesta logistiikkatoimitilasta Park Göteborg II:n sisällä. Sopimukseen kuuluu yhteensä 19 500 neliömetrin suuruiset toimitilat, jotka sijaitsevat strategisesti Göteborgin sataman ja Landvetterin lentokentän läheisyydessä. Uusien toimitilojen sijainti mahdollistaa entistä nopeamman tuotteiden toimituksen eri puolille Pohjoismaita.

- Olemme jatkaneet voimakasta kasvua myös tänä vuonna ja investoineet jatkuvasti uusiin toimitiloihin ja järjestelmiin, jotta voimme käsitellä enemmän tilauksia ja kasvun tuomia logistisia haasteita. Prologisin kanssa tehdyn sopimuksen myötä kasvatimme varastotilojamme 35 000 neliömetristä 85 000 neliömetriin vuonna 2018. Uudet tilat sijaitsevat lähellä kahta aikaisempaa varastoamme Göteborgin satamassa ja tilat ovat avainasemassa koko logistiikkatoiminnan kehittämisessä. Keskittäminen on tärkeä osa logistiikan tehostamista ja valmistautumista laajentumiseen myös tulevaisuudessa, kertoo Ole Sauar, Jollyroomin toimitusjohtaja ja pääomistaja tiedotteessa.

Uudesta modernista rakennuksesta vastaa Prologis, joka on yksi maailman johtavimmista kiinteistöyhtiöistä. Prologis keskittyy nopeakasvuisiin markkinoihin.

- Me olemme iloisia saadessamme Jollyroomin asiakkaaksemme. Iloitsemme myös siitä, että voimme auttaa heitä laajentumaan kansainvälisesti. Prologis on globaali yritys, joka tarjoaa one-stop-shop-logistiikkalokaaleja yrityksille Euroopassa ja muualla maailmassa, kertoo Johan Nihlmark.