Jollyroom investoi – Pohjoismaiden suurin varasto hankittu

Neljän jalkapallokentän kokoinen varastorakennus on ostettu Göteborgin satama-alueella.

Ilmoitus

Lastintarvikkeita nettikaupassa myyvä Jollyroom investoi suureen varastorakennukseen. Peräti 20 400 neliön metrin kokoinen varastorakennus on ostettu Göteborgin satama-alueelta. Koko vastaa neljä täysimittaista jalkapallokenttää.

Toimitusajat lyhenevät

- Uusi varastorakennuksemme sijaitsee parhaassa mahdollisessa paikassa, sieltä käsin meillä on hyvät kulkuväylät jokaiseen suuren Pohjoismaiseen kaupunkiin. Rakennuksen avulla toimitusajat lyhenevät ja samalla voimme jatkaa pienten ja keskisuurten tavaroiden automatisoidun käsittelyn, Jollyroomin perustaja ja enemmistöomistaja Ole Sauar sanoo lehdistötiedotteessa.

Jollyroom perustettiin vuonna 2010 ja toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Yrityksellä on 300 työntekijää, joista 200 työskentelee kokoaikaisesti ja loput tarpeen mukaan.

Varastotilaa 65 000 neliötä

Jollyroomilla on ennestään Ruotsissa varasto, joka on kooltaan yli 40 000 neliömetriä. Uuden investoinnin ansiosta varastotilaa tulee yhteensä olemaan yli 65 000 neliömetriä.

- 65 000 neliömetriä antaa meille mahdollisuuden kasvaa entisestään lasten- ja vauvatarvikealalla. Voimme aloittaa ja säilyttää ison tavaravaraston läpi joulumyynnin, ja tämä lisää myyntiä, Jollyroomin logistiikkavastaava Cecilia Olsson sanoo tiedotteessa.