Jolie panostaa täysillä naapurimaan markkinoille

Suomalainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut Jolie panostaa myyntiin Ruotsissa – uusi sivusto ja entistä suurempi valikoima tulivat ruotsalaiskuluttajien saataville eilen torstaina.

Suomalainen ihon- ja kauneudenhoitotuotteisiin erikoistunut Jolie avasi Ruotsissa nimellä Jolie Beauty vuosi sitten. Jolie Beauty vastaa nyt ekologisten ja ympäristöystävällisten tuotteiden kysynnän kasvuun naapurimaassa panostamalla näille markkinoille. Yritys avasi tuoreen sivuston eilen torstaina ja kasvatti valikoimaansa uusilla tuotemerkeillä.

- Aika usein törmään mielikuvaan, että luonnollinen ja ekologinen kauneus on vähän vanhanaikaista ja sammaloitunutta, mutta Jolie Beauty näyttää, ettei asian tarvitse olla näin, Jolie Beautyn Ruotsin toiminnoista vastaava Henrik Olténg sanoo.

Ilmoitus

- Me olemme kerännneet yhteen kaikkein tehokkaimmat, ylellisimmät, hyvältä tuoksuvat ja hyvännäköisimmät kauneudenhoitotuotteet. Yksinkertaisesti sanottuna luonnollista ja ekologista kauneutta ilman kompromisseja. Jolie on ollut suomalaisten markkinoiden eturintamassa vuosien ajan ja nyt haluamme viedä Jolie Beautyn laajemmalti myös ruotsalaiselle yleisölle, hän jatkaa.

Jolie Beautylla on ruotsalaisen verkkokaupan lisäksi showroom Tukholmassa, jossa esillä on monet yrityksen yli 2000 tuotteesta.