Jenkkimeikkisarja IT Cosmetics myyntiin Suomeen

Eräs USA:n suurimmista meikkimerkeistä.

Ilmoitus

Kauneudenhoitoketju Kicks tuo yhden USA:n suurimmista meikkimerkeistä myyntiin Suomen verkkokauppaan.

- Olemme todella iloisia voidessamme lanseerata suositun IT Cosmetics -sarjan Suomeen. Olen vakuuttunut siitä, että hoitavat ja helppokäyttöiset tuotteet kiinnostavat asiakkaitamme. Ennen kaikkea heitä, jotka ovat jo pitkään etsineet ratkaisua ongelmaiholleen. IT Cosmetics -tuotteiden avulla he voivat tuntea itsensä jälleen kauniiksi, kertoo lehdistötiedotteessa vt. ostopäällikkö Jessica Holst KICKSiltä.

Yhdysvaltalaisen paikallis-tv:n uutisankkurina työskennellyt Jamie Kern Lima perusti IT Cosmetics -meikkisarjan kymmenen vuotta sitten. Sarjan nimessä oleva IT viittaa sanoihin Innovative Technology. IT Cosmetics on alusta asti keskittynyt meikkeihin, jotka ovat myös hoitotuotteita ja auttavat täten muuttamaan ihon ulkonäköä. Lisäksi tuotteilta on edellytetty pitkäkestoisuutta.

IT Cosmetics on nykyään yksi USA:n suurimmista meikkimerkeistä. Erityisen kehuttuja ovat olleet meikkipohjatuotteet, kuten CC Cream ja peitevoide, jotka toimivat erinomaisesti ongelmaiholle. IT Cosmetics tulee myyntiin yksinoikeudella KICKSille marraskuun puolivälissä ensin verkkokauppaan kicks.fi. Maaliskuussa/huhtikuussa 2019 IT Cosmetics rantautuu myös valituille KICKS-myymälöille.