Jeff Bezos ei ole enää maailman rikkain

Sähköautomoguli painoi ohi tuoreessa listauksessa.

Toinen neljännes on ollut Amazonille hieman vaisumpi ja sen osake on laskenut viime viikkoina noin 10 prosenttia, kun sähköautovalmistaja Teslan osake on taasen kivunnut seitsemän prosenttia ylöspäin.

Amazon-perustaja Jeff Bezos on niin ikään jäänyt kakkospaikalle maailman rikkaimpien listalla ja Elon Musk on kivunnut sijalle 1. Näin Bloombergin viimeisimmän listauksen mukaan. Bezos on kuitenkin ykkösen kintereillä.

Ilmoitus

Elon Muskin omaisuus on arviolta 195 miljoonaa dollaria ja kasvua tässä on 25,2 miljardia dollaria tänä vuonna. Jeff Bezos ei ole kaukana hänestä 191 miljardin dollarin omaisuudella. Bezoksen varat ovat kuitenkin kasvaneet vaisummin, noin yhden miljardin dollarin verran, tänä vuonna.

Sijalta kolme löytyy ranskalainen liikemies Bernard Arnault 180 miljardin dollarin omaisuudella ja neljäntenä on Microsoft-perustaja Bill Gates 150 miljardin dollarin varallisuudella.

Heidän jälkeensä listalta löytyy Facebookin Mark Zuckerberg, jonka varallisuus on 135 miljardia dollaria, ja yksi Googlen perustajista, Larry Page 123 miljardilla dollarilla tällä hetkellä.