iPhonejätti lanseeraa nyt myös Norjassa

”Tärkeä askel meille”.

Suureen suosioon noussut suomalainen käytettyjen puhelimien myyjä Swappie lanseeraa nyt myös Norjassa.

Lanseeraus Norjassa on meille tärkeä askel ja odotamme innolla millaisen vastaanoton saamme, yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Sami Marttinen sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

Swappien tarina alkoi viisi vuotta sitten, kun duo Sami Marttinen ja Jiri Heinonen yrittivät ostaa käytettyä puhelinta.

Luotettava myyjä osoittautuikin ammattimaiseksi huijariksi eikä hän koskaan toimittanut myymäänsä puhelinta. Sen jälkeen tajusimme, että tämä oli tuskin poikkeus ja vuoden 2016 lopulla ryhdyimme kokeilemaan erilaisia liikeideoita.

Tänä päivänä heillä on yli 200 000 asiakasta, rahoituskierrokset ovat poikineet tulosta ja yhtiö on nyt Pohjoismaiden johtava. Swappie tekee laajat tekniset testit ja korjaukset sekä antaa laitteille 12 kuukauden takuun, minkä lisäksi perustajat toivovat voivansa vaikuttaa ympäristöaspektiin, että laitteet tulevat uudelleen käyttöön ja että ratkaisut ovat kestäviä – asiat, joiden toivotaan edistävän menestystä uudessa maassa.

Jos ostat käytetyn iPhonen satunnaiselta markkinapaikalta, paljon voi mennä pieleen, eikä kenelläkään vaikuta olevan vastuuta.  Swappiessa kontrolloimme koko arvoketjun ja teemme perusteellisen 52-vaiheisen teknisen testin ennen iPhonen myyntiä, Marttinen sanoo.

Swappien korjaa ja lähettää puhelimet verstaaltaan Suomesta.

Norjan lanseerauksesta uutisoi ensimmäisenä Ehandelin norjalainen sisarsivusto.