Indiska reagoi palautteeseen – suurentaa vaatteitaan

Jopa yrityksen toimitusjohtaja on reagoinut.

Ilmoitus

Muoti- ja sisustusalan yritys Indiska on viime vuosina aloittanut muutosprosessin, joka muun muassa on merkinnyt panostusta verkkokauppaan. Nyt yritys reagoi asiakkailta saamaansa palautteesseen säätämällä vaatteidensa kokotaulukkoja.

Indiskan uusi kokoluokitus merkitsee sitä, että tulevaisuudessa jokaisessa vaatteessa ja mallistossa tulee olemaan aikaisempaa laajempi kokotaulukko. Kokosäätöjä on tehty sekä ylös että alaspäin, jotta mahdollisimman monen asiakkaan tarpeita voitaisiin palvella aikaisempaa paremmin. Aiemmin mallistojen kokostandardina on ollut 36-46, jota laajennetaan nyt ulottumaan kokovälille 34-50.

- Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti palautetta vaatteidemme istuvuutta koskien ja ennen kaikkea siitä, jos vaate on tuntunut päällä liian ahtaalta. Itse käytän valikoimamme vaatteita päivittäin ja olen tuntenut oloni epämukavaksi, mikäli vaate on istunut liian tiukasti joko käsivarsien tai rinnan kohdalta, tai siitä syystä, etten ole voinut valita itselleni kokoa jota yleensä käytän. On merkittävä virstanpylväs saada esitellä nyt vaatteet, jotka on suunniteltu sen mukaan, miltä naisen vartalo oikeasti näyttää. Olen siis hyvin iloinen voidessani toivottaa kaikki asiakkaat takaisin meille, sanoo Indiskan toimitusjohtaja Karin Lindahl lehdistötiedotteessa.

Jatkossa eri vartalomuodoille

Valikoiman kokoluokituksen muutoksen lisäksi Indiska on toteuttanut myös  muita muutoksia asiakkailleen, että he voivat odottaa jatkossa laajempaa kokovalikoimaa. Muun muassa koko-oppaat on uudistettu ja myöskin mainoskuvissa on nähtävissä aikaisempaa suurempaa vaihtelua kokojen ja vartalotyyppien osalta.

- Haluamme, että kaikilla naisilla on mahdollisuus tehdä ostoksia meillä. Jatkossa koko valikoimamme on saatavilla erilaisille vartalomuodoille eri kokomerkinnöillä, eikä pelkästään muutamat vaatteet tai osa mallistoistamme, kertoo Indiskan markkinointipäällikkö Sofie Saberski.

Uusi kokoluokitus on saatavilla sekä myymälöissämme että nettikaupassa indiska.com elokuun alussa tapahtuvasta syysmalliston lanseerauksesta lähtien.  Poikkeuksena XS-XL kokoluokituksesta ovat kiinteävyötäröiset housut, jotka tullaan jatkossakin luokittelemaan yksittäisen kokoluokituksen mukaisesti.