Indiska pistää laput luukuille kaikissa myymälöissään täällä

Suuri suru - 20 työpaikkaa katoaa.

Ruotsalaisketju Indiska sulkee kaikki liikkeensä Norjassa. Asia kävi ilmi, kun yhtiö lähetti sähköpostin asiakkailleen. Tästä kertoi norjalainen uutissivusto Minmote.no.

Meidän on ilmoitettava suurella surulla, että kaikki fyysiset liikkeemme Norjassa sulkevat pian. Koronapandemian takia käynnit myymälöissämme ovat vähentyneet rankasti ja olemme tulleet tilanteeseen, mikä ei ole enää kestävä, meilissä kirjoitetaan.

Ilmoitus

Matilda Agnén, Indiskan PR-vastaavan mukaan se tarkoittaa, että 20 henkilöä menettää työpaikkansa. Indiska sulki jo viime vuonna kaksi liikettä maassa.

Näemme fyysisen kaupan ja verkkokaupan yhdistelmän parhaana ratkaisuna, mutta käyntien määrän kehittyminen koronapandemian aikana on tehnyt tämän mahdottomaksi. Emme kuitenkaan sulje pois, ettemmekö voisi avata myymälöitä uudelleen, kun tilanne on muuttunut, Agné sanoo Minmotelle.

Indiskalla on kaikkiaan 75 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa ja Saksassa. Norjalainen Finansavisen kirjoittaa, että yhtiö on menettänyt kaikkiaan 50 miljoonaa Norjan kruunua toiminnoissaan maassa viimeisen viiden vuoden aikana.