IKEA sanoo ei kiitos Black Fridaylle – tekee päinvastoin

Ensimmäinen kerta – huonekalugigantti lanseeraa #BuyBackFridayn ja ostaa takaisin asiakkaidensa huonekaluja.

Black Friday kolkuttelee ovella ja useimmat yritykset hierovat käsiään yhteen ja viimeistelevät strategiaansa voidakseen rikkoa vanhat myyntiennätykset.

IKEA-konsernin tavoitteena on saavuttaa ilmastopositiivisuus ja toimia kiertotalouden toimintaperiaatteiden mukaisesti vuoteen 2030 mennessä ja sen hengessä sinikeltainen jätti kertoi eilen, että he käynnistävät Black Fridayna -kampanjan, jonka aikana asiakkaat voivat myydä tarpeettomaksi jääneet IKEA-huonekalunsa takaisin heille. Kampanja, joka lanseerataan IKEAn 27 eri markkinoilla kulkee nimellä #BuyBackFriday ja Suomessa se on voimassa 27.11-3.12 välisenä aikana.

Ilmoitus

Tämä on ensimmäinen kerta IKEAn 77-vuotisen historian aikana, kun tuhansia huonekaluja kautta maailman ostetaan takaisin ja niille tarjotaan sitten uusi koti, huonekalujätti kirjoittaa tiedotteessa.

 

Second Hand-palvelu uudistuu

Suomessa IKEAlla on jo kestävän kehityksen strategiaa palveleva Kodista Kotiin-palvelu, mutta sitä uudistetaan vielä lähitulevaisuudessa.

Suomessa tarjoamme asiakkaillemme jo nyt Kodista Kotiin -palvelun, jossa ostamme takaisin asiakkaidemme käytettyjä IKEA-huonekaluja, ja etsimme niille uuden kodin. Palvelu tulee syksyn aikana uudistumaan ja uudistunut IKEA Second Hand -palvelu lanseerataan Suomessa 27.11. #BuybackFriday -kampanjallamme haluamme kannustaa asiakkaitamme myymään meille takaisin tarpeettomaksi jääneet IKEA-huonekalunsa ja toivomme kampanjan vahvistavan tietoisuutta uudistuneesta palvelustamme, Tarja Vuorenmaa, Communication Specialist Suomen IKEAlta kertoo sähköpostitse Ehandelille.