Ikea lähtee valloittamaan pelimaailmaa – oma kokoelma pelaajille

Yhteistyössä Repuclic of Gamersin kanssa.

Ikea, joka on viime aikoina lanseerannut muun muassa erilaisia pilotteja kestävän kehityksen merkeissä, kertoi viime viikolla julkistavansa sarjan pelaajille. Erityisesti pc-pelien maailmassa viihtyville suunnattu kokoelma on suunniteltu yhdessä Repuclic of Gamersin (ROG) kanssa.

Ikea kertoo, että pelaajia löytyy maailmanlaajuisesti noin 2,5 miljardia ja määrä kasvaa. Pelaajien huomioiminen on siksi tärkeää ja luonnollinen askel huonekalujätin suunnittelijoille. Pelaaminen on myös alue, jota yhtiö tutkii edelleen.

Ilmoitus

Pelaajat maailmanlaajuisesti tuntevat ja rakastavat ROG-brändiä ja luottavat siihen, että se tarjoaa markkinoiden jännittävimmät peli-innovaatiot. Uusi IKEA-kumppanuutemme antaa ROGille mahdollisuuden löytää uusia ja mielenkiintoisia tapoja ilahduttaa pelaajia kotonaan ja sen ympäristössä, ASUS Gaming Gear and Accessory-liiketoimintayksikön johtaja Kris Huang sanoo Ikean tiedotteessa. 

ASUS on ROG:n alabrändi, joka suunnittelee korkealaatuisia sekä innovatiivisia laitteita ja varusteita.

Mallisto sisältää kuusi tuoteperhettä, joihin kuuluu yli 30 tuotetta, kuten huonekaluja, laatikostoja ynnä muuta.

Tiedämme paljon pelaajien tarpeista, kipupisteistä ja odotuksista, ja haluamme suunnitella ratkaisuja parhaita ja mukaansatempaavia pelikokemuksia varten, Republic of Gamersin suunnittelija Johnny Chan sanoo.

Mallisto tulee myyntiin lokakuun alussa Ikean tavarataloihin ja verkkokauppaan kautta maailman.