IKEA laajentaa ruokatoimitukset Vantaalle

Tutut ruoka-annokset voi tilata kotiovelle nyt myös Vantaalla.

Huonekalujätti Ikea kertoi vähän aikaa sitten aloittavansa ruokatoimitukset yhteistyössä Woltin kanssa. Kysymyksessä on Ikea-ravintoloiden suosittujen annosten tilaaminen suoraan kotiovelle. Yhteistyö sai alkunsa Espoossa, jossa annoksia kuljetetaan kotiin tavaratalon lähialueelle. Nyt sama mahdollisuus laajenee Vantaalle. Ikea kertoo asiasta tiedotteessa.

Ikean mukaan palvelu on saanut erinomaisen vastaanoton, minkä vuoksi sitä laajennetaan. Vantaalla annokset toimitetaan Vantaan tavaratalosta. Ruokaa voi tilata kaikkina viikonpäivinä.

Ilmoitus

Espoossa aloitettu Wolt-yhteistyö sai asiakkailtamme erittäin myönteisen vastaanoton. Asiakkaamme toivovat helpotusta arkeen, ja ravintola-annosten kotiinkuljetus on tästä konkreettinen esimerkki. Siksi alamme nyt toimittaa suosituimpia IKEA-klassikkoannoksia herkullisine jälkiruokineen myös Vantaan alueella suoraan kotiovelle, iloitsee IKEA Suomen ravintolatoiminnan johtaja Minna Tuohimäki.

Toimitusalue on noin 7 kilometriä tavaratalojen lähialueella. Tilaus tehdään Woltin sovelluksessa ja toimitus on ilmainen, huonekalujätti kertoo.