IKEA avaa Minä ja Maapallo -studion kaikkiin tavarataloihin

”IKEA Suomi tuo tavarataloihinsa uuden Minä ja maapallo -studion, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ympäristöystävällisiä valintoja vaivattomasti kotiarjessa”.

Huonekalujätti IKEA kertoo tänään lanseeranvansa uuden ”Minä ja maapallo -studion” kaikkiin tavarataloihinsa Suomessa. Studio tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden tehdä ympäristöystävällisiä valintoja kotiarjessa. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

IKEA kertoo, että tavarataloihin rakentuva studio esittelee olemassa olevia IKEA-tuotteita sekä palveluita ja osoittaa, että kestävä arki voi olla paitsi edullista myös kätevää. Studio löytyy marraskuun alusta alkaen kaikista yhtiön tavarataloista kautta Suomen. 

Ilmoitus

Kodeillamme ja elämäntavoillamme on suuri vaikutus planeettaamme. Tiedämme, että monet IKEA-asiakkaat haluavat elää kestävämmin, mutta eivät tiedä miten. Haluamme näyttää heille Minä ja maapallo -studion avulla, että kestävä asuminen voi olla yhtä aikaa edullista ja kätevää. Studio esittelee kestävää arkea tukevien tuotteiden ohella muun muassa energia- ja vedensäästöratkaisuja, vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen sekä ilmastojalanjäljen pienentämiseen, IKEA Suomen vastuullisuuspäällikkö Pirjo Pyykkö-Tuominen kertoo.

Ingka-konsernin, IKEAn omistavan emoyhtiön tekemän maailmanlaajuisen kyselyn mukaan 81 prosenttia ihmisistä on sitä mieltä, että meistä jokainen voi auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä omien valintojensa kautta. Kuitenkin vain harvat kokevat tietävänsä mitä tehdä ja kestäviä valintoja saatetaan pitää liian kalliina.

IKEAn tavoitteena on olla ilmastopositiivinen vuoteen 2030 mennessä.