Huippunopea Click & Collect-palvelu

Hae 30 minuutin sisällä.

Vuoden suurin kulutusjuhla on pian edessä ja Clas Ohlson valmistautuu siihen aloittamalla supernopean Click & Collect-palvelun. Tilauksen voi nyt noutaa 30 minuutin kuluttua sen tekemisestä.

Näinä sosiaalisen etäisyyden aikoina on tärkeää haastaa perinteiset tavat toimia ja löytää uusia ratkaisuja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi sekä joustavuuden tarjoamiseksi. Olemme lanseeranneet monia uusia ostos- ja toimitusvaihtoehtoja viime vuosina ja tarjoamme tänä päivänä ainutlaatuisen yhdistelmän myymälöitä sekä verkkokauppaa omilla ja kolmansien osapuolien kanavilla - joihin kaikkiin liittyy useita joustavia toimitusvaihtoehtoja. Olen erittäin ylpeä siitä, että parannamme edelleen verkkokaupamme ja fyysisten myymälöidemme välistä yhteistyötä tarjoten entistä nopeampia toimituksia, Stine Trygg-Hauger, Clas Ohlsonin kaupallinen johtaja sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Clas Ohlson kertoo samalla, että Click & Collect on tällä hetkellä yksi verkkokaupan suosituimmista toimitustavoista. Keväällä tätä laajennettiin niin, että tilauksia voi hakea myös tiettyjen myymälöiden ulkopuolelta Drive in-periaatteella.

Myymälät ovat tärkeä kilpailuetu. Myymälät ovat kohtaamispaikka, jossa pääsemme tutustumaan asiakkaisiimme ja opimme paremmin ymmärtämään heidän tarpeitaan. Lisäksi myymälät toimivat logistiikkakeskuksina verkkokauppatoiminnassamme, jossa voimme parantaa palvelun tasoa ja lisätä helppoutta lyhentämällä toimitusajan 30 minuuttiin. Kun asiakas tulee myymälään noutamaan tilauksensa, hän voi myös saada ohjeita ammattitaitoisilta työntekijöiltämme, palauttaa tuotteita tai ehkä vuokrata työkaluja seuraavaan tee-se-itse-projektiinsa, Carita Degerman, Suomen Clas Ohlsonin operatiivinen johtaja kertoo.

Palvelu on käytössä kaikissa ketjun liikkeissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.