Huhtikuun aikana kahdeksan uutta Tokmannia

Ale-Makasiineista tulee Tokmanneja.

Ilmoitus

Tokmanni avaa kahdeksan viime vuoden loppupuolella ostamaansa Ale-Makasiini-ketjumyymälää uudistettuina ja Tokmanni-ketjunimellä huhtikuun aikana. Myymälöiden avajaisia juhlitaan tutuissa liikekiinteistöissä tokmannimaiseen tapaan kera avajaistarjousten ja tuotelahjoja sisältävien yllätysämpärien.

Uudistetuissa myymälöissä asiakkaille tarjotaan myymälän kokoluokasta riippuen monipuolinen valikoima esimerkiksi kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä kodin sisustukseen, siivoukseen ja kunnostukseen liittyviä tuotteita. Suurimmissa myymälöissä on myynnissä runsaasti myös vaatteita ja asusteita, kuivaelintarvikkeita, kodin käyttötavaroita, piha- ja puutarhatuotteita sekä kodintekniikan, viihteen ja vapaa-ajan tuotteita. Kompaktein valikoima on tarjolla Pielavedellä ja Pihtiputaalla, laajin Äänekoskella. Muista avattavista myymälöistä poiketen Äänekoskella myydään myös tuore-elintarvikkeita. Kaikista myymälöistä löytyy Tokmannin verkkokaupan noutopiste.

Ilmoitus

"Tokmannin näköinen ja tuntuinen asiointikokemus"

Osana Tokmanni-brändiin liittämistä myymälöiden yleisilme kohenee myymälästä riippuen esimerkiksi uusilla kalusteilla, ostamista helpottavilla opasteilla sekä tuotteiden ja tuoteryhmien uudelleensijoittelulla.

– Toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi myymälöihimme. Uudistusten ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme muista Tokmanneista tuttuja tuotteita ja tarjouksia sekä aiempaa miellyttävämmän, Tokmannin näköisen ja tuntuisen asiointikokemuksen, Tokmannin myynti- ja markkinointijohtaja Mathias Kivikoski kertoo tiedotteessa.

Ale-Makasiineista Tokmanneiksi muuttuvia myymälöitä juhlistetaan mahtavin avajaistarjouksin. Lisäksi myymälöissä jaetaan Tokmannille tuttuun tapaan tuotelahjoja sisältäviä yllätysämpäreitä avajaisaamun nopeimmille asiakkaille. 

Ensimmäisenä avajaisia vietetään Saarijärvellä tiistaina 2. huhtikuuta ja viimeisenä Kangasniemellä perjantaina 26. huhtikuuta. Niiden välissä Tokmanni-ketjunimen ja avajaiset saavat myymälät Laukaassa, Pihtiputaalla ja Viitasaarella 4. huhtikuuta, Äänekoskella 11. huhtikuuta sekä Pielavedellä ja Suolahdessa 25. huhtikuuta.