Hobby-Hallin Vantaan kauppa suljetaan

"Olen vilpittömän pahoillani henkilöstömme puolesta".

Ilmoitus

Hobby Hall on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Neuvotteluiden seurauksena verkkokaupan toimintoja tiivistetään Hobby Hallin omistaman virolaisen verkkokaupan, Hansapostin kanssa.

Jatkossa Suomessa jatkaa myynti- ja markkinointitiimi, jonka tehtävänä on varmistaa asiakasymmärrys Suomen markkinassa. Suomessa 64 henkilöä irtisanotaan ja Vantaan myymälä suljetaan näillä näkymin kesäkuun lopussa.

Ilmoitus

– Olen vilpittömän pahoillani henkilöstömme puolesta, että emme lukuisista yrityksistä huolimatta saaneet toimintaa Suomessa käännettyä kannattavaksi. Keskittäminen henkilöstö-, järjestelmä-, ja hankintatoiminnoissa on nyt ainoa vaihtoehto sille, että Hobby Hallin verkkokauppa voi jatkaa, kehittyä ja uudistua, sanoo Hobby Hallin toimitusjohtaja Stefan Nieminen, joka jatkaa Hobby Hallin Suomen maajohtajana.

Hobby Hallin enemmistöomistus säilyy muutoksen myötä edelleen Suomessa, vaikka osa keskeisistä toiminnoista hoidetaan jatkossa Virossa.

Yhtiö aloitti yt-neuvottelut tuotannollisista, taloudellisista ja uudelleen järjestelyistä johtuvista syistä joulukuun alussa.