Hobby Hallin myymälä Tammistossa avasi ovensa – rekrytoi kauppiaita Baltian markkinapaikoille

”Uusi myymälä yhdistää kivijalan ja verkkokaupan”.

Hobby Hall palasi Tammistoon avaamalla odotetun liiketilan samaan paikkaan, missä myymälä toimi jo 80-luvulla. Uusi myymälä toimii verkkokaupan ja kivijalan linkkinä, jossa voi nähdä tai kokeilla tuotteita. Toimitus noutopisteeseen on nopea.

Hobby Hall kertoo tiedotteessa, että myymälässä sijaitseva noutopiste otetaan täysmittaisesti käyttöön lokakuun aikana. 

Ilmoitus

Uusi noutopiste erinomaisella sijainnilla tulee varmasti kiinnostamaan kuluttajia, erityisesti joulusesongin aikaan, myymäläpäällikkö Kirsi Kuismin kertoo tiedotteessa.

Tammiston noutopisteestä voi hakea melkein kaikkea, mitä Hobby Hallin verkkokaupan valikoimasta löytyy. Vain tuotteet, jotka vaativat erikoiskuljetuksen on rajattu pois. Tällaisia ovat esimerkiksi kasvihuoneet ja paljut. 

Tiedotamme asiakkaita aktiivisesti noutopisteestä ja sen käyttöönotosta. Toimitus noutopisteeseen on luonnollisesti asiakkaille ilmainen, Kuismin sanoo.

Hobby Hall aikoo tehdä myymälään päivityksiä säännöllisin väliajoin, niin tuotevalikoimaan kuin osastoille. Tarkoituksena on ollut rakentaa myymälä, joka elää sesonkien mukaan.

 

Baltian markkinat avoinna

Tammiston myymälän yhteydessä olevaa varastoa hyödynnetään niin ikään Baltian toimituksissa. Hobby Hall tarjoaa suomalaisille verkkokauppiaille, mutta myös valmistajille ja maahantuojille, mahdollisuuden lähteä Baltian markkinoille heidän markkinapaikkojensa kautta.

Operoimme Baltian suurimpia verkkokauppoja Pigu.lt:tä Liettuassa, 220.lv:tä Latviassa sekä Kaup24.ee:tä Virossa Marketplace-mallilla. Verkkokaupoissamme on tällä hetkellä lähes 4000 yritystä myymässä tuotteitaan asiakkaillemme koko Baltiassa, Hobby Hallin toimitusjohtaja Janne Sorakivi sanoo.

Hobby Hall kertoo palkkaavansa lähiaikoina useita henkilöitä Suomen Marketplace-tiimiin. Ensimmäiset myyntipäälliköt, joiden tehtävänä on löytää Suomesta kiinnostavia tuotteita Baltian markkinapaikoille, aloittavat lähiaikoina.

Ilmoitus