H&M testaa supernopeita toimituksia

Pilottitestit aloitettu.

H&M on saanut osakseen melkoisen määrän kritiikkiä hitaista toimituksistaan erityisesti Ruotsissa ja Saksassa. Nyt saksalainen liikelehti TextilWirtschaft kertoo ruotsalaisen muotiyrityksen aloittaneen saman päivän toimitukset Saksassa. Kyseessä on pilottikokeilu, joka alustavasti koskee ainoastaan Berliiniä.

Ilmoitus

Pilottitesti on arvostettu kontrasti aikaisempaan toimitusongelmaan ja uusi palvelu voidaan testata piakkoin muissakin kaupungeissa. Tosin aluksi vain Saksassa.

- Pitää paikkansa, että tarjoamme toimitusta Berliinissä saman päivän aikana. Aloitimme kokeilun kesäkuun 13. päivä. Kokeilu tehdään nyt Berliinissä positiivisin tuloksin ja suunnittelemme sitten sen laajentamista muihin saksalaisiin kaupunkeihin. Myös seuraavan päivän kuljetuksia tarjotaan useissa Saksan kaupungeissa, kertoo H&M:n lehdistökontakti Lottie Karlsson.

Eli Berliini on nyt paikka, jossa asua, jos haluat nopean kuljetuksen H&M:ltä. Toimitusmaksu Berliinissä asuville on 5,99 euroa ja tilaus on tehtävä ennen kello 10.00. Toimitus tuodaan illalla klo 19.00 ja 22.00 välillä. Normaali kuljetus, joka kestää 3-5 päivää, maksaa 4,99 euroa, joten paljon kalliimpaa saman päivän toimitus ei ole.