Historiallinen virstanpylväs: 500 miljoonaa verkkokauppa-asiakasta

”Antanut enemmän markkinaosuuksia kuin koskaan aikaisemmin”.

Eurooppa tulee ohittamaan tänä vuonna historiallisen rajan ja ylittää kauan kaivatun virstanpylvään, nimittäin 500 miljoonaa verkkokauppa-asiakasta. Asiasta uutisoi E-commerce News.

Viime vuoden aikana kaikkiaan 481 miljoonaa kuluttajaa Euroopassa teki verkko-ostoksia. Tänä vuonna numero tulee nousemaan arviolta 507 miljoonaan käyttäjään.

Ilmoitus

Tutkimuksessa on laskettu kaikki kuluttajien rahansiirrot, jotka tehdään internetissä ja on yhdistetty tuotteiden ja palveluiden onlineshoppailuun. Tarkemmin sanoen maksut on suoritettu maksukortilla, luottokortilla tai onlinemaksutoimittajan kautta. Mukana ei kuitenkaan ole yksityishenkilöiden tai yritysten välillä tapahtuneet pankkisiirrot.

Viimeisten vuosikymmenten aikana tekninen eteenpäin meno on antanut digitaaliselle kaupalla enemmän markkinaosuuksia kuin koskaan aikaisemmin, Red Pascual TradingPlatformsilta sanoo.

TradingPlatforms teki tutkimuksen ja yhteenvedon asiasta.

Raportissa kirjoitetaan silti, että kaikkiaan rahansiirtojen arvo digitaalisessa kaupassa Euroopassa pieneni 12,18 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Tulot laskeutuivat siten noin 573 miljardiin euroon.

Tänä vuonna digitaalisen kaupan liikevaihdon odotetaan jälleen nousevan ja kasvavan 22,15 prosenttia 700 miljardiin euroon.