Henri Hyppönen Fourkindin johtotehtäviin

Tulee luovan johtajan roolissaan kehittämään Fourkindin asiakkaiden kanssa näiden uusia tuotteita, palveluita ja liiketoimintoja.

Ilmoitus

Fourkind on konsultointitoimisto, joka työskentelee strategiakonsultoinnin ja luovien teknologiatalojen välimaastossa. Yritys on kasvanut kannattavasti kolmenkymmenen hengen kokoluokkaan reilussa vuodessa. Fourkindilla on tällä hetkellä tiimit Helsingissä ja Amsterdamissa, sekä useita korkean profiilin asiakkuuksia molemmissa maissa.

- Yrityksillä on teknologioiden käyttöönotossa on valtava vaje suhteessa käsillä oleviin mahdollisuuksiin. Vielä suurempi vaje on luovuudessa, jolla käsillä olevat mahdollisuudet muutetaan konkreettisiksi liiketoiminnan osiksi. Fourkindin kanssa ajatukset kohtasivat täysin siinä, mitä pitäisi tehdä, Hyppönen lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

Fourkindin ohella Hyppönen kirjoittaa myös kirjaa luovuuden tulevaisuudesta. Teos on ajoitettu julkaistavaksi syksyn 2019 aikana.

"Poikkeuksellisen kirkas näkemys"

- Henri Hyppösellä on poikkeuksellisen kirkas näkemys tulevaisuudesta ja toisaalta ymmärrys siitä, kuinka yritysten tulee omilla palveluillaan ja tuotteillaan vastata tarvittavaan muutokseen. Hänen asiantuntemuksensa strategiatyöstä, suunnittelusta ja teknologioista tukee erinomaisesti Fourkindin tavoitteita niin kotimaassa kuin globaalisti. Lisäksi Henrin ja Fourkindin kunnianhimo on varsin hyvin linjassa, sanoo Fourkindin toimitusjohtaja Jonne Heikkinen tiedotteessa.