HalpaHallissa sekä verkkokaupan että kivijalan maksut samalle laskulle

HalpaHalli ilmoittaa ottaneensa käyttöön myymälöissään ja verkkokaupassaan uuden Kukkaro-palvelun. Palvelussa asiakas voi tehdä ostoksia kuukauden ajan aina 1 500 euroon asti, jonka jälkeen kertyneet ostokset maksetaan laskulla. Laskulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Ilmoitus

- Verkkokaupoissa laskulla maksaminen on tavallista, mutta halusimme tuoda maksamisen helppouden myös kivijalkamyymälöiden asiakkaille. Kukkaro toimii käytännössä samalla periaatteella kuin aikanaan hyvin yleiset ja suositut ruokatilit. Kukkarolla asiakas ostaa ilman maksukorttia tai käteistä. Sekä verkkokaupassa että myymälöissä tehdyt ostokset kootaan samalle laskulle, joka lähetetään asiakkaalle kerran kuukaudessa sähköpostitse, kertoo HalpaHallin verkkokauppapäällikkö Tapani Mustonen tiedotteessa.

HalpaHalli kertoo, että helppouden ja joustavuuden lisäksi maksamisesta on haluttu tehdä mahdollisimman turvallista. Uusi palvelu mahdollistaa maksamisen myös osissa, koska joskus eteen voi tulla tilanteita, jolloin maksamiseen tarvitaan joustoa. Kukkaron 7 prosentin osamaksukorko on Mustosen mukaan erittäin kilpailukykyinen, sillä HalpaHalli halusi olla tässäkin tapauksessa nimensä veroinen.

Kukkaro-palvelun käyttöönotto tapahtuu HalpaHallin verkkosivuilla. Kirjautumisen jälkeen avautuu näkymä, johon asiakas täyttää henkilötunnuksensa. Seuraavaksi järjestelmä tarkistaa luottotiedot ja avaa tilin, mikäli luottotiedot ovat kunnossa.