”GreeniX-pelikoneet ovat halutuimpia tuotteita tällä hetkellä”

”Kokonaisuutena huutokaupan tulostavoite ylittyi”.

Taitonetti järjesti viikonloppuna käytettyjen tietokoneiden, oheistarvikkeiden ynnä muun huutokaupan. Ehandel kysyi viimeisimmät kuulumiset nyt kun kevään huutokauppa on ohitse.

 

Ilmoitus

Miten huutokauppa sujui?

Huutokauppa lähti vauhdilla käyntiin perjantaina. Lauantaina kävijämäärä ja myynti vähän laski, mikä johtui ehkä hyvistä terassikeleistä. Sunnuntaina huutokauppa kävi taas vauhdilla ja myimme tuotteita todella paljon. Kokonaisuutena huutokaupan tulostavoite ylittyi, Taitonetin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Inga Heikkilä kertoo ja jatkaa:

Huutokauppa on meidän asiakkaiden keskuudessa tosi suosittu ja sieltä tehdään hyviä löytöjä. Viimeiseksi myydyt tuotteet olivat noin 30% alennuksessa, joka on todella iso alennus. GreeniX-pelikoneet ovat halutuimpia tuotteita tällä hetkellä ja ne menivät nopeasti huutokaupasta.

Myymättä jäi Heikkilän mukaan vain muutama kannettava tietokone.

Taitonetti toimii myös naapurimassa Ruotsissa nimellä Bytdator.se. Huutokauppa kävi kuumana myös naapurimaassa, vaikka se ei olekaan vielä saavuttanut samaa mittakaavaa kuin Suomessa.

Ruotsissa huutokauppa keräsi kävijöitä, mutta myynti jäi vielä toistaiseksi Suomen myynnin alle. Uskomme ensi syksynä Ruotsin huutokaupan kasvavan lähemmäs Suomen myyntiä. Vaikka nykyinen huutokauppa sujui mukavasti, emme jää makaamaan laakereille, vaan kehitämme jatkossa huutokauppaa edelleen ja teemme siitä entistäkin kiinnostavamman, Inga Heikkilä kertoo.

Suomessa huutokauppa houkutti Taitonetin sivustolle noin 5000-6000 kävijää päivässä. Ruotsissa kävijämäärä oli noin 3500 päivää kohti.

Huutokauppa järjestetään kahdesti vuodessa ja seuraavan kerran löytöjä voi tehdä ensi syksynä.

Ilmoitus

Huutokauppa tuo kaivattua piristystä kevään ja syksyn hiljaisempaan sesonkiin, Inga Heikkilä sanoo.