Google avaa fyysisen myymälän: ”Ensimmäinen laatuaan”

”Tärkeä seuraava askel laitteistomatkallamme”.

Google ilmoittaa avaavansa ensimmäisen fyysisen myymälänsä. Olemme jo aikaisemmin kirjoittaneet useampia kertoja fyysisistä liikkeistä, joita Google on suunnitellut ja joissakin tapauksissa myös perustanut. Nämä ovat kuitenkin olleet tilapäisiä myymälöitä ja fokus on ollut Chrome-tietokoneissa ja Pixel-puhelimissa.

Nyt vaikuttaa, että kysymyksessä on pysyvä myymälä ja Googlella on tänä päivänä isompi valikoima omia tuotteita kuin vielä joitakin vuosia sitten. Heillä on Pixel-puhelimet, Pixel-tietokoneet, Google-kaiuttimet avustajalla ja älytuotteita kotiin Nest-tuotemerkin kautta. He yrittävät myös myydä pelikonsoleita Stadia-palvelun kautta ja ovat osallisina Fitbit-yhtiössä, joka aikoo panostaa Googlen smart-kelloihin.

Ilmoitus

 

”Rakentaa elämystä uudelleen”

Uusi myymälä nousee Chelsean kaupunginosaan Manhattanille New Yorkiin. Suunniteltu avaaminen on kesällä 2021. Koronan vuoksi asiakkaiden määrää tullaan rajoittamaan ja paikalla on muitakin turvallisuustoimenpiteitä.

Ei kovin yllättävää, sillä myymälällä on omnikanavainen fokus ja asiakkaat voivat tilata Googlen verkkokaupasta, GoogleStore.comista, ja sitten hakea tuotteensa myymälästä, jos he haluavat. Myymälässä voi niin ikään korjauttaa Google-tuotteita.

Uusi Google Store on tärkeä seuraava askel laitteistomatkallamme, jotta voimme antaa kaikkein auttavaisimman kokemuksen Googlesta. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan monia asiakkaistamme ja saamme kuulla heiltä palautetta myymälästä, jotta voimme jatkaa tutkimista ja kokeiluja millaisia mahdollisuuksia fyysisellä liiketilalla on ja rakentaa tätä kokemusta eteenpäin, Google kirjoittaa.