Gigantti teki taas jouluelokuvan

Enemmän kuin lahja -elokuva kuvattiin muun muassa Etelä-Afrikassa ja Liettuassa.

Ilmoitus

Gigantti tuo joulumarkkinointiinsa tänä vuonna tunteellisen, 4-minuuttisen lyhytelokuvan. Enemmän kuin lahja -nimeä kantava lyhytelokuva muistuttaa siitä, kuinka lahjojen antamiseen liittyy usein myös syvempi merkitys. Joulumainos on Gigantilta suuri panostus, ja elokuvaa on kuvattu muun muassa Etelä-Afrikassa ja Liettuassa. Yhteispohjoismaisen lyhytelokuvan on tuottanut mainostoimisto NORD DDB yhteistyössä ruotsalaisen videotuotantoyhtiö Bleckin kanssa ja sen on ohjannut Rune Milton.

Tunteikkaan lyhytelokuvan juoni kietoutuu lahjojen syvemmän merkityksen ympärille.

- Lyhytelokuvassa seurataan nuorta tyttöä, joka viettää joulua vanhemman sukulaisensa luona. Aluksi vanhus vaikuttaa hieman etäiseltä ja vetäytyvältä, mutta tarinan edetessä he löytävät yhteistä ja lopuksi lahja kietoo yhteen molempien yhteiset mielenkiinnonkohteet, kertoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä tiedotteessa.

Huomiota ennenkin

Gigantti on tehnyt paljon huomiota herättäneitä joulumainoksia aiemminkin. Jouluna 2016 lanseeratut Anna lahjan puhua -mainosvideot ovat olleet suuri menestys.

- Enemmän kuin lahja -lyhytelokuva on jatkumoa Anna lahjan puhua -viestillemme, joka myös tulee näkymään markkinoinnissamme tänä jouluna. Anna lahjan puhua -joulumainoksemme ovat keränneet paljon huomiota ja positiivista palautetta. Halusimme jatkaa tällä samalla linjalla tuoden joulumarkkinointiimme tunteikkaan sävyn, Särkelä avaa.

Gigantin joulufilmin suuren yleisön ensi-esitys on maanantaina 3.12.2018. Lyhytelokuvaa tullaan esittämään muun muassa Finnkinon elokuvateatterissa sekä Gigantin omissa kanavissa. Filmi näkyy myös Gigantin TV-mainoksissa sekä digimarkkinoinnissa. Elokuvan mainos on esillä myös jättimäisenä mainoslakanana Helsingin ydinkeskustassa Forumin kulmassa.

 

Ilmoitus