”Gigantti-klubi selvästi kiinnostaa suomalaisia”

”Gigantin kolmas kvartaali toi yhtiön liikevaihtoon lähes puolentoista prosentin kasvun ja tulos kasvoi 45 prosenttia.”

Myynti kasvoi erityisesti puhelimissa, pienissä kodinkoneissa ja keittiöissä. Yksittäisistä tuotteista eniten suosiotaan kasvattivat varsi- ja robotti-imurit ja perinteiset joululahjahitit, kuten kuulokkeet sekä äly- ja urheilukellot. Myös loppuvuonna 2019 lanseerattuun kanta-asiakasohjelmaan on liittynyt muutamassa kuukaudessa satoja tuhansia suomalaisia, yritys kirjoittaa perjantaina lähetetyssä tiedotteessa.

Tilikauden kolmannella neljänneksellä Gigantin liikevaihto kasvoi 1,4 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Liikevaihdon kasvu oli Gigantin mukaan aiempia neljänneksiä hiljaisempaa muun muassa puuttuvista veronpalautuksista ja Black Fridayn teknisistä ongelmista johtuen.

Ilmoitus

Kasvatimme tiukasti kilpaillussa markkinassa tulostamme kolmannella kvartaalilla 45 prosenttia, Gigantin toimitusjohtaja Trygve Hillesland sanoo.

Selvä trendi on, että ihmiset päivittävät nyt esimerkiksi vanhoja varsi-imureitaan uusiin. Viime vuosina hurjin harppauksin toiminnoiltaan ja imuteholtaan kehittyneet varsi-imurit ovat syrjäyttämässä perinteisiä imureita, Hillesland kertoo.

 

”Tarjouksemme koetaan hyödyllisiksi”

Gigantti kertoo edelleen, että joulukauppa lähti hyvin käyntiin Black Friday-kampanjasta. Vaikka Gigantin nettisivu takkuili juuri Black Fridayna suomalaiset ostivat BF-kampanjan aikana Gigantista 32 miljoonalla eurolla.

Viihde- ja kodinelektroniikka on monelle joulun toivelahja. Joulun 2019 joululahjahittejä olivat viime vuosien tapaan puhelimet, kuulokkeet sekä äly- ja urheilukellot, Trygve Hillesland listaa.

Gigantti myy myös niin kutsuttuja Epog-keittiöitä, joiden suosio kasvaa ja niitä myytiin kolmannella kvartaalilla yli 55 prosenttia.

Vuoden lopussa Gigantti lanseerasi myös uuden kanta-asiakasohjelman, johon liittyi miltei heti kättelyssä 300 000 suomalaista.

Gigantti-klubi selvästi kiinnostaa suomalaisia, ja tarjouksemme koetaan hyödyllisiksi. Hieno nähdä, että olemme onnistuneet luomaan näin houkuttelevan kanta-asiakasohjelman, Hillesland sanoo.

Ilmoitus

Gigantti tiedotti luvuista viime viikolla lähetetyssä tiedotteessa.