Gigantin tempaus: Huutokaupan lähtöhinnat 1 euro

Kodinkoneita ja -elektroniikkaa jopa 70 prosentin alennuksilla.

Ilmoitus

Gigantti ilmoittaa järjestävänsä torstaina Vantaan Tammistossa erikoisluontoisen tempauksen. Kodinkonejätti huutokauppaa tuotteita euron lähtöhinnalla ja pitää myymälän auki kello 24 saakka. Huutokaupan lisäksi tarjolla on poistotuotteita jopa 70 prosentin alennuksella.

"Suomalaisten rakastama konsepti"

Gigantin järjestämässä myöhäisillan tempauksessa huutokaupataan klo 21 alkaen erä valikoituja, esillä olleita tuotteita yhden euron lähtöhinnoilla ja täysillä tuotetakuilla.

- Olemme järjestäneet huutokauppatempauksen muutamia kertoja aiemmin ja asiakkaamme toivovat niitä jatkuvasti lisää. Tämä on suomalaisten rakastama konsepti ja haluamme tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa, kertoo Gigantin markkinointijohtaja Sami Särkelä, lehdistötiedotteessa.

Mukana huutokaupassa on muun muassa 65 tuumainen televisio, Applen puhelin ja Sage Oracle -kahvikone. Huutokaupan lisäksi koko Tammiston myymälä on täynnä erikoistarjouksia ja halvimmillaan laatumerkkien laitteita myydään jopa 70 prosentin alennuksilla.

Asiakasvirrat kasvussa

- Asiakasvirrat ja myynti ovat Gigantissa jatkuvasti kasvussa ja uskon, että illan joustavat aukioloajat kiinnostavat asiakkaitamme. Saamme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta, että voisimmeko pitää myymälöitä myöhempään auki ja nyt vastaamme tähän, kertoo Särkelä.

Iltatapahtuman järjestelyjen vuoksi Gigantti Megastore Tammisto suljetaan 11.10. klo 20-21 väliseksi ajaksi. Tammiston yömyyntitapahtuman tarjoukset on nähtävissä täällä: www.gigantti.fi/tammistoyomyynti