Gigantin nettitilaukset ilman päästöjä

Tilaukset toimitetaan asiakkaille täysin päästöttömästi jätteistä valmistetulla biokaasulla ja sähköllä kulkevilla lähettiautoilla.

Ilmoitus

Gigantin pikakuljetukset toimittaa logistiikkakumppani A2B, jonka autot kulkevat ympäristöystävällisesti jätteistä valmistetulla biokaasulla ja sähköllä.

Gigantti on aloittanut verkkokauppatilausten pikakuljetukset Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Kodinkone- ja elektroniikkajätti toimittaa tilatut tuotteet kotiovelle vain kahdessa tunnissa. Tilaukset toimitetaan asiakkaille täysin päästöttömästi jätteistä valmistetulla biokaasulla ja sähköllä kulkevilla lähettiautoilla.

Maanantaina aloitetun pikakuljetuspalvelun myötä Gigantti toimittaa netistä tilatut tuotteet nopeasti ja ympäristöystävällisesti vain kahdessa tunnissa.

Ensin pääkaupunkiseudulla

- Nettitilausten pikakuljetuspalvelun kokeilu käynnistyy näin alkuun pääkaupunkiseudulla. Seuraavaksi palvelua laajennetaan Turkuun ja Tampereelle. Kun valittu tuote löytyy meiltä varastosta, tuomme sen asiakkaalle saman tien ja vielä ympäristöystävällisesti. Elektroniikan ja kodinkoneiden tilaaminen verkosta ei ole koskaan käynyt yhtä kätevästi, iloitsee Gigantin verkkokaupasta vastaava operatiivinen päällikkö Tommi Kortman mediatiedotteessa.

Pikakuljetuksissa hyödynnetään lähellä olevien Gigantti-myymälöiden varastoja ja tilauksen voi tehdä arkisin klo 9–17.30 välisenä aikana. Gigantin nettikaupassa tilausta tehdessään asiakas saa tietoonsa tarkan kellonajan, jolloin tuote viimeistään toimitetaan. Toimitusaika on aina korkeintaan kaksi tuntia.

Tilaukset perille päästöttömästi

Gigantin pikatilaukset toimitetaan perille ympäristöystävällisesti: lähetykset kuljetetaan täysin ekologisesti ja päästöttömästi 30 biokaasuautolla ja tuulivoimalla kulkevalla sähköautolla.

- Ympäristöystävälliset ja kestävät ratkaisut ovat meillä pitkän linjan strateginen tavoite, ja tämä nyt lanseeraamamme nettitilausten kuljetuspalvelu on hyvä askel oikeaan suuntaan, toteaa Kortman.

Uuden kuljetuspalvelun hinta riippuu tilauksen painosta. Edullisimmillaan tuotteen saa pikatoimituksena kotiovelle 39 eurolla, ja hinta nousee portaittain laitteen tai kodinkoneen painon mukaan.

Ilmoitus

Gigantti kehittää logistiikkaratkaisujaan jatkuvasti. Tarjolla on kotiinkuljetusvaihtoehtojen lisäksi myös Varaa ja nouda -palvelu, jossa asiakas voi noutaa netissä varaamansa tuotteen haluamastaan Gigantti-myymälästä tunnin kuluttua tilauksen tekemisestä.