Euronics uusii verkkokaupan ilmettä ja vaihtaa toimitusjohtajaa

Olennainen osa Euronicsin brändiuudistusta ja kasvustrategiaa Suomessa.

Ilmoitus

Suomessa Euronics -ketjua hallinnoivan Kauppiasosuuskunta Teknisten toimitusjohtaja Seppo Kokkola siirtyy pois tehtävästään elokuussa 2018. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 13.8.2018  kotimaisen Isku Interior Oy:n VP Sales Global Markets - Tapio Sieviläinen. Nykyisen toimitusjohtajan Seppo Kokkolan mukaan vaihdos on olennainen osa Euronicsin brändiuudistusta ja kasvustrategiaa Suomessa.

Vaihdos suunnitelmallinen osa Euronicsin uudistusta

- Toimitusjohtajan vaihdos on osa ketjun isompaa uudistustyötä, joka näkyy asiakkaille lähinnä myymälöiden ja verkkokaupan ilmeen muutoksena ja edullisempina hintoina. Haemme myös tulevaisuudessa ketjun kasvattamista sekä digitaalisuuden että kauppiasmäärän kasvun kautta. Yhtenä painopisteenä on myös paikallisen palvelun parantaminen edelleen, johon tullaan vastaamaan jatkuvalla koulutuksella, kertoo Kauppiasosuuskunta Teknisten hallituksen puheenjohtaja Jukka Pekkala lehdistötiedotteessa.

Nykyinen toimitusjohtaja Kokkola on tehnyt pitkään töitä brändiuudistuksen parissa ja hänen syrjään astumisensa on suunniteltu osa Euronicsin brändityötä Suomessa.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Kokkolan tekemään pitkäjänteiseen työhön ketjun brändin uudistamisessa. Prosessin seuraava vaihe on uudistuneen ketjun johtotehtävien siirto uudelle kodintekniikan myynnin asiantuntijalle, Pekkala jatkaa.

Uudella toimitusjohtajalla vahva kodintekniikan tausta

Elokuussa työnsä Euronicsilla aloittava Sieviläinen tuntee kodintekniikan alan jo entuudestaan. Hänellä on takanaan 12 vuoden ura toimialalla Electrolux -konsernin palveluksessa - ensin Electroluxin Suomen klusterin markkinointijohtajana, sitten Oy Electrolux Ab:n Suomen myyntijohtajana, jonka jälkeen Itä-Euroopan aluejohtajana Wienistä käsin ja myöhemmin VP Sales ESA EMEA, asemapaikkanaan Tukholma. Euronicsin toimitusjohtajaksi hän siirtyy kotimaisen, yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille sisustusratkaisuja suunnittelevan ja toteuttavan Isku -konsernin VP Sales Global Markets -paikalta.

- Euronicsin vahvuuksia ovat kauppiaslähtöisyys, kodintekniikan huippumerkit, osaaminen, ketjun kasvattaminen ja vertaansa vailla oleva paikallinen asiakaspalvelu, joihin tulemme panostamaan jatkossakin, elokuussa tehtäviinsä astuva Sieviläinen kertoo.