Euronics laajentaa toimintaansa

Verkkokaupan myymälänoutojen määrä merkittävä.

Euroopan suurin kodintekniikan ketju Euronics kasvaa kun Hämeentien Veikon kone / Hyvät Merkit Oy liittyi ketjuun ja tunnetaan jatkossa nimellä Euronics Helsinki. Myymälä toimii myös ketjun verkkokaupan noutopisteenä.

Ilmoitus

Verkkokaupan noutopaikkana Hyvät Merkit on keskeisen sijaintinsa johdosta toiminut esimerkillisellä tasolla, sillä myymälänoutojen määrä on ollut merkittävä.

- Hyvät Merkit on vuosien varrella koonnut hyvällä palvelullaan kattavan kanta-asiakaskunnan, joten yrityksen liittyminen ketjuun on sekä asiakkaiden, kauppiaan että ketjun etu, kertoo Kauppiasosuuskunta Tekniset toimitusjohtaja Seppo Kokkola lehdistötiedotteessa.

Myymäläverkostoa laajennetaan jatkossakin

Euronics-ketjun voimakas kasvu houkuttelee yhä useampia yrityksiä ketjun jäseniksi. Kokkola toteaakin, että myymäläverkostoa laajennetaan toki jatkossakin.

- Käymme jäsenyysneuvotteluita kauppiaiden kanssa ja korostamme ketjun toiminnassa palveluiden merkitystä ja laadukasta asiakaspalvelua, mikä yhdistää kaikkia kauppiaitamme, Kokkola jatkaa.

Palveluvalikoimaan kuuluvat myös tuotteiden kotiin toimitukset, asennukset ja käyttöönotto sekä vanhan tuotteen poisvienti.