Tietoa Emeetistä

LUE LISÄÄ:Kuinka kaikki alkoiOpen Space -konferenssi? |

Emeet Helsinki pidetään 1. lokakuuta Ehandelin toimesta – Sen vuoksi, että kaikki verkkokauppiaat ovat menestyksen arvoisia.

Aika: 01-10-2019, kello 08:30

Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 200220 Helsinki, Finland

Hinta: Ilmainen verkkokauppiaille

 

ILMOITTAUDU EMEET HELSINKI 2019 –TAPAHTUMAAN

Emeet on demokraattinen konferenssi verkkokauppiaille, osallistujien muovailema konferenssi. Se rakentuu siten, että paikalla olevat osanottajat ehdottavat keskustelun aiheita kustakin teemasta.

Saapuessasi Emeetiin näet vain enemmän tai vähemmän tyhjän ohjelman. Siellä kirjoitat millä tavoin haluat edistää ohjelmaa, mitä kysymyksiä haluat nostaa esille tai mihin haluat saada apua.

Aiheet kirjoitetaan taululle (kutsutaan ruudukoksi), mikä on varustettu ruutuverkolla. Jokainen ruutu/rako vastaa 45 minuutin aikaa viedä keskusteluryhmän aihe lävitse.

Valitset itse mistä aiheista olet kiinnostunut ja mitä keskusteluja haluat kuunnella ja mihin osallistua. Samanaikaisesti on useita eri keskusteluja eri huoneissa, jotta niin moni kuin mahdollista voi nostaa esille juuri omat kysymyksensä. Jokaisen esitelmän välissä on pieni tauko, jolloin sinulla on mahdollisuus tavata ihmisiä ja verkostoitua.

Päivä päättyy viihteelliseen illalliseen – älä unohda anoa illallislippuja, sillä niiden määrä on rajallinen.

 

Suuri kiitos Emeet-kumppaneillemme, jotka tekevät tämän mahdolliseksi!

 

         

            

 

Lue ystävällisesti säännöt ja ehdot täältä, ennen kuin anot lippua.

 

Emeet käytöstavat & etiketti

Et saa myydä mitään - Kirous sille, joka yrittää myydä mitään Emeet-tapahtumassa. Emeetin tarkoituksena on tavata, verkkokauppiaat, tavarantoimittajat ja muut asiasta kiinnostuneet, ja puhua yhdessä verkkokaupasta, ei myydä tai ostaa tuotteita tai palveluita. Henkilöt, jotka eivät kunnioita tätä sääntöä saavat paitsi pitkiä katseita muilta osanottajilta, heidän osallistumisensa suljetaan muista Emeet-tapahtumista.

Et saa salata mitään – et ole täällä vain saamassa vaan tarjoituksena on myös antaa ja osallistua aktiivisesti keskusteluun. Tyhmiä kysymyksiä tai vääränlaisia kokemuksia ei ole olemassakaan. Uskalla kysyä ja uskalla väittää, kukaan ei tiedä parhaiten, vaan kaikki tietävät jotain. Olemme täällä oppimassa toisiltamme, joten muista, että annat enemmän kuin otat. Yhdessä luomme tapaamisen, josta saamme paljon irti ja ilman sinua tästä ei tule mitään.

Et jätä mitään jakamatta - sharing i caring – jaa tietosi ja ole antelias, vaikka istuisit kilpailijasi kanssa samassa pöydässä. Mitä enemmän kerrot, sitä enemmän saat myös takaisin, joten älä pidättele itseäsi vaan tarjoa tietoa ja kokemuksia. Emeetissä on kysymys jakamisesta.

  • Emeet luodaan yhdessä osanottajien kanssa (yleisöä ei ole).
  • Emeetissä ei ole valmista ohjelmaa, eikä myöskään valmiiksi varattuja luennoitsijoita tai yleisöä.
  • Emeet luodaan yhdessä muiden osallistujien kanssa. Jos ruudukkuun ei ilmesty jotakin keskustelun aihetta, niin siitä ei keskustella.
  • Emeetissä kaikki ovat samanarvoisia, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, että osaat enemmän tai vähemmän tai että sanot vääriä asioita.
  • Jos haluat tietää jotain, kirjoita se ruudukkuun, jos haluat kertoa jotain, kirjoita sekin ruudukkuun.

Kaikki liput tarkastetaan manuaalisesti ilmoittautumisen jälkeen. Jos et ole verkkokauppias, meillä on oikeus peruuttaa lippusi ja tulet saamaan viestin, että lippusi on peruttu. Se tarkoittaa, että vahvistusviestissä ollut QR-koodi ei ole enää voimassa.

Kun haet lippua, niin sinun on hyväksyttävä, että nimesi, tittelisi, yrityksen nimi ja sähköpostiosoitteesi ovat mukana virallisella osallistujalistalla.