Tietoa Emeetistä

Digitaalisen kaupan konferenssi


Partners 2019:


Digitaalisen kaupan tapahtuma Emeet palaa Suomeen

Pohjoismaiden kuumin verkkokauppatapahtuma Emeet Nordic palaa Suomeen 23. toukokuuta 2019. Ruotsissa suursuosioon noussut tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa Suomessa. Emeet Nordic on ainutlaatuinen verkkokauppiaiden kohtaamispaikka, jonka järjestävät yhteistyössä ruotsalainen Ehandel.se ja Business Finland.

Ruotsissa tapahtuma on vakiinnuttanut suosionsa verkkokauppiaiden kohtaamispaikkana. Viime vuonna tapahtuma keräsi Helsinkiin 300 suomalaista ja pohjoismaalaista verkkokauppiasta jakamaan oppeja ja tietoa toisilleen.

Emeet Nordic Helsingissä – tapahtuma verkkokauppiailta verkkokauppiaille
Emeetin osallistujat vaihtelevat aina pienemmistä uusista tulokkaista suuriin satojen miljoonien liikevaihtoa pyörittäviin verkkokauppayrityksiin. Emeet on suunnattu niin b2b- kuin b2c-sektorin verkkokauppiaille.

– Tapahtuma on aidosti verkkokauppiailta verkkokauppiaille ja tarjolla on erittäin konkreettista oppia verkkokaupan haasteista, kehittämisestä, kansainvälistämisestä ja kasvattamisesta. Avoin ja aktiivinen osallistuminen keskusteluun, parhaiden käytäntöjen jakaminen ja yhteisistä haasteista puhuminen ovat Emeetin kulmakiviä, Business Finlandin Kari Pokkinen sanoo.

Uniikki konsepti, ainutlaatuinen sisältö
Emeet on omanlaisensa tapahtuma myös sisällön puolesta: tapahtumassa osallistujat itse luovat sisällön yhdessä keynote-puhujien ja verkkokaupan asiantuntijoiden kanssa. Osa päivän ohjelmasta on suunniteltu etukäteen, kun taas osan täyttävät osallistujat itse juuri heitä kiinnostavilla aiheilla. Näin keskustelut tapahtuman aikana pysyvät taatusti ajankohtaisina ja käsittelevät verkkokauppiaille olennaisia aiheita. Ennakkoon varatut puhujat kuuluvat Suomen ja Ruotsin osaavimpiin kauppiaisiin ja alan asiantuntijoihin.

Tapahtumapäivä täyttyy yli kolmestakymmenestä eri ”sessiosta” eli osuudesta. Osallistuja voi koota oman päivänsä itselleen kiinnostavimmista sessioista. Sessiot keskittyvät ratkomaan verkkokauppiaiden haasteita ja tarjoamaan konkreettista oppia. Päivän anti on siis taatusti itselle relevanttia.

Emeet huipentuu yhteiseen illanviettoon Clarion Hotel Helsingissä, jossa on luvassa kolmen ruokalajin illallinen, rentoa ohjelmaa ja verkostoitumista. Sisäänpääsy on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Emeet video:

Pin It on Pinterest