Tietoa Emeetistä

Sähköisen kaupankäynnin konferenssi


Partners 2018:


Sähköisen kaupankäynnin konferenssi Emeet palaa Suomeen tänä vuonna.

Emeet on Ruotsin suurin Open Space -konferenssi ja yksi maan suurimmista sähköisen kaupankäynnin tapahtumista. Konferenssi järjestetään maan kolmessa suurimmassa kaupungissa ja se kokoaa vuosittain yhteen yli tuhannen verkkokauppiaan joukon – mikä on merkittävää, sillä se on Open Space -tapahtuma. Lisätietoja Open Space -konferenssista tällä sivulla.

Emeetin toteuttaa Ehandel.se, joka on tähän asti Pohjoismaiden suurin sähköisen kaupankäynnin kattava uutissivusto. 17. toukokuuta 2018 Emeet tulee jälleen Helsinkiin. Yhteistyössä julkisen organisaation Business Finlandin kanssa – joka koostuu Export Finlandista, Visit Finlandista ja Invest in Finlandista – Ehandel.se julkaisi viime vuonna kansainvälisen Emeet-version nimeltä Emeet Nordic.

– Emeet on jotain, joka on puuttunut suomalaisesta sähköisestä kaupankäynnistä – merkittävä kansainvälinen tapahtuma nettikauppiailta nettikauppiaille. Me eCom Growthissa olemme järjestäneet useita nettikauppiaiden klubeja ympäri maata. Kokemuksemme mukaan tämä vertaisverkon kaltainen sparraus on ollut tehokasta ja kehittää nopeasti rajat ylittävää nettikaupankäyntiä. Olemme erittäin innoissamme saadessamme suomalaiset ja ruotsalaiset sähköisen kaupankäynnin ammattilaiset saman pöydän ääreen, sanoo Business Finlandin ohjelmajohtaja Kari Pokkinen.

Lue tältä sivulta lisää siitä, miten Emeet aloitti.

Emeet video:

Pin It on Pinterest