Elly Pistol julkaisee malliston Non Violence-järjestön kanssa

Kansainvälisesti katu- ja urheiluvaatteita toimittava Elly Pistol julkaisee ”Fight Fighters with Flowers”-malliston ja lahjoittaa osan tuotoista Non-Violence-järjestölle.

Verkkokauppansa kautta 35 eri markkinoille vaatemuotia myyvän Elly Pistolin uusi mallisto lanseerataan ensi viikolla. Osa tuotoista menee Non-Violence Project Foundationille, joka on voittoa tavoittelematon järjestö ja sen brändilähettiläinä toimivat muun muassa Sir Ringo Star, Patrizia Gucci ja Oona Chaplin, Elly Pistol kertoo tiedotteessa.

On valitettava tosiasia, että yksi kolmesta naisesta maailmassa on altistunut väkivallalle ainakin kerran elämässään. Alistaminen, rajoittavat yhteiskunnalliset rakenteet, rasistinen väkivalta ja väkivalta konfliktien ratkaisukeinona ovat hyvin suuria häiriötekijöitä melkein kaikissa yhteiskunnissa. Yhteistyö Non-Violence-järjestön kanssa on meille hyvin luonnollista, sillä sekä Elly Pistol että Non-Violence tekevät työtä vahvistaakseen ja kouluttaakseen nuoria vastustamaan väkivaltaa, ja osoittavat että konflikteja voi ratkaista myös muilla keinoilla, Catharina Schröder, Elly Pistolin hallituksen puheenjohtaja sanoo.

Ilmoitus

Mallistossa on näkyvillä ikonisen maineen saanut solmittu ase, jonka ruotsalainen taiteilija Carl Fredrik Reuterswärd loi alun alkaen John Lennonin muistolle.

Olemme erittäin ylpeitä yhteistyöstä Elly Pistolin kanssa. Heidän merkityksellinen muotinsa osoittaa heidän roolinsa koko muotialalle. Elly Pistol tekee muodista merkityksellistä käyttämällä vaatteita tärkeiden viestien välittämisen kanavana. Visualisoimalla sanomaamme Elly Pistol tuo lisävahvistusta näkemykseemme paremmasta maailmasta tuleville sukupolville, Rolf Skjolderbrand, Non-Violence Project Swedenin perustaja, maajohtaja sekä puheenjohtaja kertoo tiedotteessa.

Fight Fighters with flowers -mallisto julkaistaan 12. marraskuuta.