Ellos Group lanseerasi Saksassa ja Puolassa: ”Todella jännittävää”

Vain alkua.

Ellos Group kertoi aiemmin tänä vuonna strategiastaan lanseerata Jotex useilla eurooppalaisilla markkinoilla. Nyt he ovat ottaneet lähtölaukauksen ja aloittaneet vastikään Saksassa ja Puolassa.

Teemme intensiivisesti töitä viedäksemme Ellos Groupin skaalautuvan liikemallin ja verkkoalustan Eurooppaan ja tämä menee suunnitelmien mukaan ja tahdissa markkinakehityksen kanssa. Menestys kodinsisustuksessa on ollut huomattava viimeisen vuoden aikana ja Jotex on ensimmäinen tuotemerkkimme, joka lanseerataan Saksassa ja Puolassa. Lyhyen ajan sisällä viemme skaalautuvan mallimme, onlineliikkeemme ja arvostetun valikoimamme muille markkinoille Euroopassa, Ellos Groupin toimitusjohtaja Hans Ohlsson sanoi tiedotteessa vähän aikaa sitten.

Ilmoitus

He ovat muun muassa markkinoineet tuloaan paikallisten vaikuttajien välityksellä ja yhtiö ilmoittaa, että vastaanotto molemmissa maissa on ollut todella positiivinen. Eikä tämä ole päätepysäkki, sillä tammikuussa 2021 he laajentavat edelleen Hollantiin ja Itävaltaan, ennen kuin on taas aika uusiin seikkailuihin.

Sitä kasvun taustaa vasten, jonka olemme kokeneet viimeisen vuoden aikana ja vankan sisustustrendin, jonka nyt näemme, tuntuu todella jännittävältä, että Jotex ottaa askeleen Eurooppaan meidän markkinoiden johtavilla kodinsisustustarjouksillamme. Meillä on selvät indikaattorit, että kodinsisutustuotteillamme on kysyntää useilla eurooppalaisilla markkinoilla ja tästä olemme saaneet vahvoja indikaattoreita myös suuntaa näyttävästä ja onnistuneesta lanseerauksesta Saksassa ja Puolassa, Jotexin toimitusjohtaja Peter Keerberg sanoo.