Eleven sai uuden toimitusjohtajan ja uuden pääomistajan

Michael Gegerfeldt tekee tilaa Pernilla Barkmanille.

Ilmoitus

Pohjoismaiden suurin kauneushoidon verkkokauppa Eleven AB, vaihtaa toimitusjohtajaa. Perustaja Michael Gegerfeldt otti ohjakset käsiinsä loppuvuodesta 2014 ja onnistui kääntämään liikevaihdon kasvuun.

Nyt hän tekee tilaa Pernilla Barkmanille, joka Schibstedt-konsernissa on ollut rakentamassa Blocket (Tori) ja Hitta.se -konsepteja.

- Kun viimeeksi jätin tj:n tehtävät viisi vuotta sitten tavoitteenani oli kehittää liiketoimintaa. Tähän minulla ei kuitenkaan eri syistä ollut mahdollisuuksia. Vuoden 2014 lopulla minut nimitettiin toimutusjohtajaksi, tehtävänä kääntää negatiivinen myynnin trendi ja tehdä yrityksestä jälleen kannattavan. Onnistuimme siinä ja nyt on aika kiihdyttää kasvuvauhtia, Gegerfeldt sanoo.

Michael Gegerfeldtin uusi titteli on Business Developer ja hänen tehtävänään on kehittää Eleven AB.n liiketoimintaa. Uusi tj Pernilla Barkman aloitti tehtävässään huhtikuun 1. päivänä.

- Otan tehtävän vastaan erittäin nöyränä ja vaikuttuneena yrityksen jännittävästä historiasta. Minun tehtävänä on vauhdittaa kasvua, rakentaa tavaramerkkiä ja luoda vielä parempia ostoskokemuksia asiakkaillemme, Pernilla Barkman sanoo.

Toimitusjohtajan vaihtuessa Eleven ilmoittaa myös omistukseen liittyvistä muutoksista kun aiempi osakas Verdane Capital tuo lisää pääomaa jolloin siitä myös tulee yrityksen pääomistaja.

Eleven Finland OY on ruotsalaisen Eeven AB:n tytäryritys. Eleven AB on Pohjoismaiden suurin kauneudenhoidon verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu hajuvesiä, kosmetiikkaa, ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja paljon muuta kauneuteen liittyvää.

 

Ilmoitus