Ekologiset kierrätyslelut verkosta

Vastuullinenlahja.fi -verkkokauppa avasi tällä viikolla. Sen toimintamalli perustuu yrittäjän keksimään kiertotalousinnovaatioon.

Kasvuyritys Vastuullinenlahja avasi verkkokauppansa aiemmin tällä viikolla. Putiikin valikoima koostuu kierrätetyistä leluista ja peleistä, jotka on tuunattu uudenveroisiksi ja paketoitu. Ympäristöteemainen liike haluaa jakaa kiertotalousasennetta niin lapsille kuin aikuisille.

Yrityksen perustaja Niklas Kaikonen on jo pitkään tehnyt itse erilaisia lahjoja uuden ostamisen sijaan. Liikeidea syntyi kun hän mietti lahjaideaa sukulaislapselle.

Ilmoitus

Viime jouluna kokeilin tuunata kirpputorilta hankkimistani leluista niin uudenveroisen, ettei lapsi huomaisi sen olevan käytetty. Olin niin tyytyväinen lopputulokseen, että kokeilin niiden myyntiä myös kirpputorilla, Niklas sanoo yrityksen tiedotteessa.

Tuore yrittäjä sai sosiaalisen median kautta niin suuren nosteen ekologiselle idealleen, että palautteen innostamana hän ryhtyi yrittäjäksi ja alkoi harjoitella verkkokaupan rakentamista.

Verkkokauppa avautui aiemmin tällä viikolla ja ensimmäiset tilaukset ovat myös lähteneet jo matkaan.