Disneyn verkkokauppapaluu: Viisi maata yhdellä kertaa

Uusi verkkokauppa yrittää houkutella aikuisia.

Viime vuonna Disney lakkautti verkkokauppansa Ruotsissa ja Tanskassa, jonka jälkeen pohjoismaiset asiakkaat on ohjattu yrityksen brittiläiseen verkkokauppaan.

Ilmoitus

Piakkoin muutosten jälkeen ilmoitettiin, että sekä brittiläinen kotisivu että Disneyn vähittäistoiminnot kokisivat uudistuksen. Ratkaisuna oli ShopDisneyn lanseeraus, eli uusi verkkokauppa, joka tarjoaa uusia ja klassisia tuotteita sekä lapsille että aikuisille.

Nyt ShopDisney on saapunut Eurooppaan. Brittiläinen uutissivusto RetailTimes kertoo, että Disneyn uusi verkkokauppa on avattu Iso-Britanniassa, Ranskassa, Espanjassa, Italiassa ja Saksassa. Tuotevalikoima kattaa kaiken muodista asusteisiin sekä kodinsisustusta ja keräilyesineitä. Tarjolla on muun muassa Disney, Pixar, Star Wars ja Marvel.

”Äärimmäinen onlinekohde”

Osa valikoimasta sisältyy The Disney Parks Collection –kokoelmaan, joita muutoin voi ostaa ainoastaan Disneyn teemapuistoista. Kyseiset tuotteet tarjotaan uusissa eurooppalaisissa verkkokaupoissa Pariisin Disneylandista.

- ShopDisney on äärimmäinen onlinekohde, jossa on kattavin kokoelma valituista Disney-, Pixar-, Star Wars- ja Marveltuotteista kaikista kaupoistamme, puistoista ja yhteistyöyrityksiltä, kertoo Euroopan Disney Storesin toimitusjohtaja Graham Burridge.

Uuden verkkokaupan lanseerauksen yhteydessä osa Disneyn kivijalkamyymälöistä varustetaan päivitetyllä valikoimalla. Retail Timesin mukaan myyntiin tulee muun muassa aikuisille tarkoitettu muotikokoelma.