DHL Supply Chain sai uuden maajohtajan

Antti Saarinen aloittaa tehtävässä 1.9.2021 alkaen.

Ala on mielenkiintoisessa vaiheessa:  ajan trendit - kuten teknologinen kehitys, kestävyys ja tulevaisuuden työ - muokkaavat sitä tulevaisuudessa merkittävästi. Trendien ymmärtäminen, niiden ennakoiminen ja kehityksen kärjessä kulkeminen on tärkeää myös asiakkaidemme menestykselle. DHL Supply Chainilla on globaalin verkostonsa ja laajan asiantuntemuksensa ansiosta tähän erinomaiset edellytykset. Tavoitteenamme on asemoitua alamme edistyksellisimmäksi palveluntarjoajaksi ja työnantajaksi, Antti Saarinen sanoo tiedotteessa.

DHL Supply Chain on Deutsche Post DHL Groupin liiketoimintayksikkö, joka tuottaa toimitusketjun hallintaan ja operointiin liittyviä laajoja logistiikka- ja tiedonhallintaratkaisuja.

Ilmoitus

Haluan lämpimästi toivottaa Antin jälleen tervetulleeksi vahvaan ja osaavaan DHL-perheeseemme. Uskon, että Antin johdolla fokus asiakkaidemme menestykseen ja henkilöstömme hyvinvointiin jatkuu ja vahvistuu, ja voimme edelleen kiihdyttää kasvuamme Suomen markkinoilla innovatiivisten ja globaalisti alan parhaiden ratkaisujen avulla, Otso Forsblom, Head of Nordics, DHL Supply Chainilta sanoo.

DHL Supply Chain työllistää Suomessa noin 400 logistiikan ammattilaista.