DHL sai tutun tunnustuksen

”Motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät ovat DHL Expressin toiminnan selkäranka”.

Ilmoitus

DHL Express on saanut Suomessa ja 60:ssa muussa maassa Top Employer -sertifioinnin, joka myönnetään maailman johtaville työnantajille.

- Motivoituneet ja sitoutuneet työntekijät ovat DHL Expressin toiminnan selkäranka. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö tuottaa erinomaista palvelua, johon asiakas voi luottaa. Alan markkinajohtajuus, palvelumme laadukkuus ja yrityksemme menestys kulkevat käsi kädessä henkilöstömme tyytyväisyyden kanssa, sanoo DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtaja Oktay Nuri sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Top Employers Instituten mukaan Kansainvälisten pikakuljetusten asiantuntija  DHL Express tarjoaa työntekijöilleen erinomaisen työympäristön, tukee ja kehittää osaamista kaikilla organisaatiotasoilla ja sijoittuu henkilöstöasioiden hoidossa yritysten parhaimmistoon.

"Suuri kunnia"

- Neljänä peräkkäisenä vuonna saatu Top Employer -tunnustus on meille suuri kunnia. Tavoitteemme on tarjota upealle henkilöstöllemme työympäristö, jonka kaikki osa-alueet alkaen uuden työntekijän rekrytoinnista aina työn arjessa tapahtuvaan oppimiseen ja kehittämiseen ovat kohdallaan, sanoo DHL Expressin henkilöstöjohtaja Mari Puolanne toteaa lehdistötiedotteessa.

- Myös palkitseminen ja menestyksen juhliminen on vahvasti mukana yrityskulttuurissamme. Siihen kuuluvat luontevasti yhtä lailla paikalliset tunnustuspalkinnot erityisen asiakaskeskeisestä toiminnasta ja pitkän työuran muistaminen kuin Euroopan maiden vuoden työntekijöiden palkintomatka juhlallisuuksineen tai vuosittainen DHL Express EuroCup-jalkapallotapahtuma, Puolanne jatkaa.

Maailmanlaajuisesti DHL Express sai viidentenä vuonna peräkkäin Top Employer Global -sertifioinnin. Tänä vuonna tähän saavutukseen ylsi yhteensä 14 yritystä.  DHL Express on edelleen maailman ainoa yritys, jolla on Top Employer -sertifointi kaikilla alueilla.

Top Employers -sertifiointiohjelma on kansainvälinen henkilöstöhallinnon käytäntöjen auditointiprosessi. Top Employers Institute kartoittaa yrityksen henkilöstöhallinnon kaikki osa-alueet laajasti selvittääkseen, miten sertifioinnin edellytykset täyttyvät. Alueellisilla ja globaaleilla sertifioinneilla annetaan lisäksi tunnustusta työnantajille, jotka määrätietoisesti edistävät työympäristönsä kehitystä organisaatiossaan yli maantieteellisten rajojen.

DHL Express sai tunnustusta erityisesti johtamisen kehittämisestä sekä talent management -strategiastaan.