Collector Bank lähettää kauppiaille palautumispaketin

Kauppias, oletko nääntymässä Black Friday-kuorman alla? Ei hätää. Collector Bankilla on BF-kampanja ja se lähettää monille verkkokauppiaille ja myymälöille palautumispaketin.

Collector Bank on yksi Pohjoismaiden johtavista maksuratkaisujen toimittajista ja heillä on meneillään Black Friday kampanja. Lähiaikoina monen verkkokauppiaan postiluukusta kolahtaa nimittäin ”palautumispaketti Black Friday-puurtajille”.

Black Fridayn tai Black Weekin armottomasta tahdista palautumiseen on valittu pakettiin muun muassa detox-naamio, tuoksukynttilä ja rauhoittavaa yrttiteetä. Collector Bank haluaa tällä muistuttaa, että ovat aina asiakkaidensa käytettävissä ja valmiina palvelemaan myös silloin kun sesonki käy kuumimmillaan.

Ilmoitus

– Teemme tiivistä yhteistyötä kaupan alalla toimivien asiakkaidemme kanssa ja tiedämme, kuinka kiireistä ja intensiivistä työ on Black Fridayn aikaan. Olemme toki apuna ympäri vuoden, mutta haluamme tarjota hieman erityistä tukea vuoden parhaisiin kuuluvaan myyntipäivään, jotta kauppiaat saisivat siitä kaiken irti, Mikael Anstrin, Collector Bankin Payments-liiketoiminta-alueen johtaja kertoo.

Pankilla oli samankaltainen kampanja vuonna 2017, jolloin piristävän paketin oli tarkoitus kannustaa kauppiaita puurtamaan läpi ”Mustan viikon”. Tänä vuonna he ovat päättäneet panostaa Black Fridayn jälkeiseen aikaan.

– Monet työntekijöistämme ovat itsekin työskennelleet vähittäiskaupassa ja tietävät hyvin, ettei kiire lopu siihen, kun Black Fridaysta on selvitty. Palautumispakkaus tarjoaa mahdollisuuden kerätä voimia ja energiaa ennen joulukaupan alkamista. Ennen kaikkea meistä oli hauskaa osoittaa asiakkaillemme, että välitämme, Mikael Anstrin toteaa.