Budbee ja Finlayson yhteistyöhön verkkokauppakuljetuksissa

”Luonnollinen osa kestävää kasvua”.

Tekstiiliteollisuuden pioneeri Finlayson aloittaa yhteistyön fossiilittomista toimituksista tunnetun logistiikkayhtiö Budbeen kanssa. Yhteistyö koskee pakettien kotiinkuljetuksia sekä toimituksia Budbee Boxeihin.

Olemme innoissamme siitä, että Suomen pitkäikäisin tekstiilialan yritys Finlayson on valinnut juuri Budbeen yhteistyökumppanikseen verkkokaupan saralla. Me Budbeella uskomme siihen, että kiristyvässä kilpailussa pärjäävät ne, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset ja tarjoavat joustavia palveluita, Budbeen kaupallinen johtaja Rita Kerola kertoo.

Ilmoitus

Finlayson, joka tunnetaan myös omista vastuullisuusteoistaan, näkee Budbeen arvojen menevän hyvin yksiin heidän arvojensa kanssaan.

Vastuullisuus on tekoja, ja yhteistyö Budbeen kanssa onkin luonnollinen jatkumo tavoitteellemme toimia vastuullisesti kaikilla toimintamme osa-alueilla, myös verkkokauppatoimituksissa. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kotimaisia laadukkaita tekstiilejä entistäkin vastuullisemmin toimitusten viimeisten kilometrien ollessa fossiilivapaita, Finlaysonin eCommerce Manager Mirka Erander sanoo.

Pandemiavuosi 2020 kasvatti Finlaysonin liikevaihtoa 43 prosenttia ja yhtiö kolminkertaisti verkkokauppansa. Finlayson keskittyy vahvasti logistiikkaketjujen ja verkkokaupan uusimiseen, kun myynti on siirtynyt enenevissä määrin onlinelle.

Budbee kertoo asiasta tiedotteessa.