Bringin sähkökuorma-auto rullasi kaduille Ruotsissa

Ilmastoneutraali vuonna 2025.

Ruotsalainen ilmastoneutraalien kuorma-autojen valmistaja Inzile toimitti Bringille ensimmäisen ilmastoneutraalin kuorma-auton viime viikolla. Kevyisiin kotiin toimituksiin, niin kutsuttuihin Urban Home Deliveryihin käytettävä ajoneuvo rullaa nyt liikenteessä Tukholmassa.

Kaikki Bringin ajoneuvot ja kiinteistöt ovat ilmastoneutraaleja vuonna 2025. Se on kunnianhimoinen tavoite ja yksi suurista haasteista on saada sähkökäyttöisiä autoja. Yhteistyömme ja omistuksemme Inzilessä varmistaa saatavuutemme sähköautoihin. Yhdessä voimme kehittää ajoneuvoja, jotka sopivat meille ja asiakkaille ja jotka eivät vaikuta ilmastoon eikä kaupunkiympäristöön, Bringin konsernijohtaja Thomas Tscherning sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Aluksi sähkökuorma-autot ovat käytössä Tukholmassa, josta ne leviävät myös muualle Ruotsiin. Inzilen EU-hyväksynnän on suunniteltu olevan paikallaan syksyllä ja sen jälkeen yhtiö alkaa hyödyntämään autoja myös Tanskassa ja Norjassa.

Me Inzilellä olemme tyytyväisiä yhteistyöstämme Bringin kanssa. Sen ansiosta voimme kehittää sähköautoja yhteistyössä ammattimaisen operaattorin kanssa. Näin voimme olla varmoja siitä, että pääsemme markkinoille, Inzilen toimitusjohtaja Ragnar Åhgren sanoo.

Posten Norge, Norjan Posti, omistaa neljä prosenttia Inzilestä. Bring on tilannut tähän mennessä neljä ajoneuvoa Inzileltä.