Bring tukee asiakkaidensa kasvua Pohjoismaissa

Maailmasta on tullut yksi suuri kauppapaikka ja nykyään voi ostaa sekä myydä globaalisti yli rajojen. Kansainväliset markkinat asettavat vaatimuksia sekä yrityksille että tavarantoimittajille. Miten voimme helpottaa rajat ylittävää kaupankäyntiä?

Myynnin aloittaminen verkkokaupassa vaatii moneen asiaan tutustumista. Kauppiaiden pitää esimerkiksi perehtyä arvonlisäveroon, tullimääräyksiin ja muihin sääntöihin. Lisäksi asiakkailla on toimituksia koskevia vaatimuksia ja odotuksia, jotka tulee ottaa huomioon. Ei siis ole ihme, että rajat ylittävän kaupankäynnin aloittaminen voi tuntua haastavalta.

Bring auttaa yrityksiä sekä pääsemään pohjoismaisille markkinoille että kasvamaan siellä. Bring pystyy toimittamaan lähetykset nopeasti ja helposti kaikkiin Pohjoismaihin runsaan kokemuksen sekä markkinatuntemuksen ansiosta. Bring auttaa myös yrityksiä, jotka haluavat viedä tuotteita Suomesta muihin Pohjoismaihin.

Me pystymme käsittelemään kaikenlaiset lähetykset paketeista lavoihin. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä, ja meillä on lähtöjä Suomesta päivittäin, kertoo Bringin myyntijohtaja Jacob Aagaard. 

Bringin myyntijohtaja Jacob Aagaard.

Vahva asema Pohjoismaiden markkinoilla 

Bringiä käyttää rajat ylittäviin pakettitoimituksiin muun muassa suomalainen verkkokauppayhtiö Swappie, joka myy kunnostettuja iPhone-puhelimia. Ympäristötietoinen teknologiayritys Swappie ostaa, korjaa ja myy käytetyt puhelimet eteenpäin kohtuuhintaan.

Meillä on menossa voimakas laajentuminen Pohjoismaiden markkinoilla. Voimme jatkaa kasvuamme vain, jos meillä on pätevä ja paikkansa vakiinnuttanut kuljetuskumppani toimittamassa tuotteita pohjoismaisille asiakkaillemme. Bringin kautta saamme käyttöömme kattavan pohjoismaisen toimitusverkoston ja monipuoliset toimitustavat, sanoo Swappien toimitusjohtaja ja perustaja Sami Marttinen.

Sami Marttinen, Swappien toimitusjohtaja ja perustaja

Pohjoismaissa vastaanottajat valitsevat toimitustavan mieluiten itse. Kun logistiikkakumppanilla on hyvä verkosto ja vahva asema Pohjoismaiden markkinoilla, vastaanottajille voi tarjota useita eri toimitusvaihtoehtoja. Jos mahdollista, vastaanottajan kannattaa antaa itse valita itselleen sopivin vaihtoehto. 

Vientiä EU-maihin ja EU:n ulkopuolelle 

Bringin neuvonnan ja asiantuntemuksen avulla pääset uusille markkinoille turvallisesti, helposti ja kustannustehokkaasti.

Tavaroiden lähettäminen EU:n sisällä on huomattavasti helpompaa kuin ennen. Kun taas kyse on kuljetuksista EU:n ulkopuolisiin maihin niin turvallisiin ja tehokkaisiin kuljetuksiin tarvitaan tietoa tullausprosesseista. Hyvä esimerkki tällaisesta maasta on Norja, Jacob mainitsee.

Mahdollisuus viedä ja tuoda EU-jäsenyydestä riippumatta on tärkeää monille suomalaisyrityksille. Viennissä on erityisen tärkeää tuntea tuotekohtaiset säännöt ja tässä kohtaa Bringistä on paljon apua. 

Kuljetusyrityksen on pystyttävä hoitamaan kaikki vaiheet, jotta asiakkaan tavarat saadaan perille mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Se on yksi tärkeimmistä tehtävistämme, Jacob toteaa lopuksi.

 

Heräsikö mielenkiintosi? Lue lisää Suomen rajat ylittävästä kaupankäynnistä tästä ja ota yhteyttä Bringiin jo tänään, niin pääset alkuun.