Box24 aikoo ratkaista viimeisen metrin ongelmat – kaapit kotona ovat tulevaisuutta

Nyt myös isot verkkokauppapaketit voi vastaanottaa, vaikka et olisi kotonakaan: hanki kotiin Box24.

Ottaako päähän odotella verkkokauppatilauksen kotiin toimitusta tuntikausia? Tai rämpiä huonossa ilmassa hakemaan sitä kauppakeskuksen lokerikosta? Markkinoille on tullut ratkaisu tähänkin ongelmaan – Box24.

Box24 on numerolukolla varustettu ja se sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Se on joko kaappi tai arkku ja sellaisen voi nyt kuka tahansa hankkia kotinsa pihalle. Se sopii myös ruokaostosten vastaanottamiseen, koska boksista on olemassa monia eri kokoja ja sen voi varustaa melkein miten tahtoo. Isompiin kaappeihin mahtuu nimittäin myös jääkaappi.

Ilmoitus

Verkkokaupan idea on helppous. Voit tehdä ostoksia, kun haluat – ja tähän et tarvitse autoa. Tavaroiden vastaanottaminen on kuitenkin vaikeaa ja tämä rassaa monia. Sinun pitää olla kotona monta tuntia odottamassa, että tilaus saapuu. Tai joudut itse hakemaan paketin jonkin kauppakeskuksen lokerikosta sen aukioloaikojen puitteissa. Ja nyt sinulla täytyy monta kertaa ollakin auto käytössä. Kaikki tämä vie aikaa, maksaa rahaa ja vaatii järjestelyjä. Näihin ongelmiin me lähdimme hakemaan ratkaisua, ProPower Energy Oy:n Henrik Hietamies sanoo.

 

Tämä on tulevaisuutta

Verkkokauppatoimituksiin on tullut vuosien saatossa erilaisia ratkaisuja, mutta kotiin kuljetuksien kanssa mullistavimmat innovaatiot ovat lähinnä erilaiset sovellukset, joiden avulla voi seurata vaikkapa tilauksen kulkua.

Box24 ratkaisee tämän ongelman. Sen tuotteet ovat tarpeeksi isoja, jotta tilaa vievät ruokakaupan ostoksetkin sopivat niihin. Käyttäjä voi varustaa sen pienellä matkajääkaapilla tai suuremmalla jääkaappi-pakastimella. Kaappi soveltuu parhaiten omakoti- ja rivitaloihin. Periaatteessa monet pienet yrityksetkin tarvitsevat Box24:n. Heille tulee pieniä tavaratoimituksia koko ajan normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, Hietamies kertoo.

 

Kehitetty Suomessa

Box24-tuoteperhe on kehitetty Suomessa ja sillä on Avainlippu merkki. Se toimii suurinpiirtein niin, että kirjoitat verkkokauppaostoksen yhteydessä viestikenttään, että paketin voi jättää Box24-kaappiin ja koodi on ….”

Henrik Hietamies sanoo, että numerolukon koodin voi vaihtaa silloin kun haluaa.

Luulenpa, että tulevaisuuden kodeissa, niin kerros- kuin omakotitaloissakin, ulko-oven vieressä on toinen, numerolukolla varustettu ovi, jonka takana on jääkaappipakastimella varustettu komerotila – Delivery Room. Tämä ei vie kuin yhden neliön. Nämä tulevat olemaan yhtä yleisiä kuin pyöräkellarit ja vinttikomerot ovat tänään, Hitemies sanoo futuristisesti.

Ilmoitus

Kaapit valmistetaan Lahdessa ja ne valmistetaan Metsä Woodin vanerista. Yhtiö kertoo, että design-mallit ovat jo suunnitteilla.

Korona-aika tuo tietysti mukanaan oman lisätarpeen Box24:n käytölle, kun verkko-ostoksia tehdään paljon ja kontakteja halutaan välttää niin kaupassa kuin tavaroita vastaanotettaessa. Verkkokaupan volyymit kasvavat vauhdilla ja tällöin täytyy myös logistiikkaan liittyvät pullonkaulat saada ratkaistuksi. Uskon, että kysyntä Box24-tyyppisille ratkaisuille kasvaa vauhdilla niin Suomessa kuin kaikkialla muualla, Henrik Hietamies kertoo tiedotteessa.