Boozt kasvoi 31 prosenttia

”Vuosi on ollut tähän saakka ainutlaatuinen”.

Vaikka rajoituksia on nyt poistettu, muotialan toimijoilla verkossa vaikuttaa menevän edelleen hyvin ja vauhti kasvaa. Näin on ollut ainakin Booztin kohdalla, jolla oli 31 prosentin kasvu vuoden kolmannella neljänneksellä. Liikevaihto laskeutui 1,2 miljardiin kruunuun, mutta tulos sai pienen tällin ja laski 47,9 miljoonasta kruunusta 7,4 miljoonaan kruunuun.

Liiketoiminnallamme on edelleen vahva vauhti. Saimme 32 prosentin kasvun paikallisessa valuutassa ja vakaan 2 prosentin oikaistun liikevoittomarginaalin kausiluonteisesti heikolla kolmannella neljänneksellä. Olemme edenneet pitkälle käsittelykapasiteettimme laajentamisessa ja jatkaneet veitsenterävää keskittymistä perustan rakentamiseen, jota tarvitaan markkinaosuuden kasvattamiseen, toimitusjohtaja Hermann Haraldsson sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Boozt on vuoden aikana nostanut prognoosiaan vuodelle 2021 ja liikevaihdon odotetaan kasvavan 27,5-32,5 prosenttia. Lisäksi oikaistun käyttökatteen tulee olla vähintään 5,5 prosenttia. 

Toistaiseksi tämä vuosi on ollut erinomainen ja olemme ylittäneet meidän mielestämme erittäin kunnianhimoiset tavoitteemme. Yhdeksän vahvaa kuukautta on takana, varastotaso tuntuu hyvältä ja yhteiskunnat on avattu uudelleen, odotamme innolla lähitulevaisuutta ja pidämme kiinni vuoden 2021 ennusteestamme, Hermann Haraldsson sanoo.