Babyshop laajentaa varastoaan – aikoo päihittää Apotean supervaraston

Haluaa pystyttää yhden Pohjoismaiden suurimmista verkkokauppalaitoksista.

Ilmoitus

Babyshop laajentaa automatisoidun varastonsa Jönköpingissä. Tavoitteena on, että rakennuksesta tulee yksi verkkokauppiaiden suurimmista logistiikkakiinteistöistä koko Pohjoismaissa.

Vain muutama päivä sitten Apotea vihki lopulta oman uuden 38 000 neliöisen supervarastonsa käyttöön.

Varastosta 45 000 neliön kokoinen

Babyshopin nykyisessä varastossa on 21 000 neliötä, mutta kun lisärakennus on valmis, yritys laskee varaston olevan yli kaksinkertainen nykyiseen verrattuna, jopa 45 000 neliötä.

Babyshopin toimitusjohtaja Marcus Tagesson toivoo, että lisärakennuksen myötä yrityksellä on mahdollisuuksia kasvaa melkoisesti.

- Etsimme uusia mahdollisuuksia koko ajan ja nopea kasvu on meillä dna:ssa. Meille oli itsestään selvyys heti alusta lähtien ajatella isosti koskien logistiikkaa, Tagessonin kerrotaan Break-It:in mukaan kertoneen lehdistötiedotteessa.

Lekmerin varasto siirrettiin

Vuoden 2017 aikana Babyshop osti Qliro Groupilta Lekmerin ja siirsi Lekmerin varaston Arlandastadista Babyshopin varastoon Jönköpingiin.

- Erittäin suuren varaston siirtäminen vain muutamassa kuukaudessa oli voimannäyte meiltä. Nyt kun uusi varasto on paikoillaan, meillä on kaikki mahdollisuudet vahvistua entisestään näillä markkinoilla, kertoo Marcus Tagesson.

Ilmoitus